Zeynep_9715 Merhaba, ilk 3 ayınızda folik asit kullanabildiniz mi ben kullanamıyorum kokusundan dolayı.. mide bulantım çok oluyor..🥺
kelebek03-6 Zeynep_9715 kullanmanız lazım bebek için çok önemli. Şurup olsa anlarım da hap zaten bi kokusu yok ki😳
babydmrts Zeynep_9715 hangi ilacı kullandınız bilmiyorum ama ben trifoll kullandım, herhangi bir kokusu yok, hamilelik öncesinde başlamıştım, 12. haftadan sonra omega 3 içeren vitamin ilacına geçtim onda bazen balık tadı geliyor maalesef
Aminenin_annesi Zeynep_9715 kullanmadim bulantılardan dolayı. 35+1 im son 1 haftadır falan kullanıyorum yine de belki etki eder diye
Kbra3352 Bende 15 haftalik geleyim bende kullanamadım gerçekten şu bile içemedim çok zayıfladım daa yeni yeni kendime gelmeye basladim
1erkekkannesiiii Zeynep_9715 folik asit cok önemli zorlayın bence kendinizi. Gebelikten önceki süreçte kullanmak bile önemli demişti doktor. Su an 15 hafta hala içiyorum. Kokusu yok diyemiyorum cunku gebelikte her şey kokuyor seni çok iyi anlıyorum 🥹🥹
Mucizemiz-Uraz Zeynep_9715 benim kullandığım folikasit çok küçük ve kokusu hiç yoktu, sizin içmeniz lazım zaten. Hamile olmadan ilk 3 ay öncesinden kullanılması gerekiyor ve hamile olduktan 3 ay daha içiceksiniz. Çok önemli bir konu, doktorunuza sorun mutlaka
Morkelebek26 Zeynep_9715 hayır kullanmadım daha doğrusu kullanmak aklıma gelmedi çünkü çok kusmalı bi dönemdi 🙈 korktum birşey olur diye ama çok şükür hiç bir sorun yok 🤭