Latcer Hulya2841 bugün doktora gittim daha 14 haftalığım , gidip almak zor geldi telefonla halledebilir miyim diye araştıracağım
iremkarademiir Latcer 0262 319 50 80 burası hastanenin genel numarası detaylı ultrason için bağlanabilirsiniz ama telefondan vermezler şansınızı deneyin ama ben personel olduğum için telefondan aldım arkadaşım da gebe o aradı ona vermediler
Limonzeytin Hulya2841 özelde kadın doğmclar bakıyor benım kendk doktorum baktı inceledi . Memnun kaldm. Devlette umuttepe de var dedğnz bölüm onlar bakıyor bi sorun istersenz çok ücreti oldğnu sanmam oranın.
heavenplease Hulya2841 ben Anadolu Sağlık Merkezinde yaptırdım. Çok memnun kaldım. Sigorta geçmiyor devlet, özel sağlık sigortası ile gidebilirsiniz. Elinin açılmış 5 kardeş yapar gibi bir görüntüsünü de verdi doktor ve onu çerçeve yapmıştık. Ayağını falan da çekti. Çok detaylı ve ilgiliydi. Sanıyorum ki fiyat 1500 TL falandır.
mercimekmi 3 temmuzda semih özeren’e yaptırdım 1000 lira nakit 1100 lira kart ile ödeme kabul edildiğini söylediler
Bak Alilahyada yaptırdım ve ücretsiz, bir ay öncesinden randevu veriliyor. Ayrıca Gökçe hoca çok tatlı bir doktor, çok ilgili, devlette böyle bir doktor olmasına çok şaşırmıştım.
Hulya2841 Bak peki canım ordan ilk kadın doğumdan sıra alıp mı seni yönlendirdiler yoksa sen perinatolojıden direk sıra mı aldın
Bak Hulya2841 canım ben başka hastanede takipliyim. Alikayhayı aradım bana ayın sonunda 23 nisan sabah 8 veya 8 bucuk arası buraya gelin haftanıza uygun randevu verelım dediler. ( ben 16. Haftamda aramıstım, 22. Haftama gün vermişlerdi.)Oraya gıdıp sabah erkenden randevu alman lazım. Aylık olarak veriliyor randevular. Mesela eylülde 20. Haftana giriyorsun diyelim. Ağustosun 23ünde sabah erkenden eylül ayının tüm randevularını oluşturuyorlar. Daha sonradan alamıyorsun. O yüzden detaylı ultrason haftan gelmeden önceki ayda arayıp önümüzdeki ayın hangı gün randevuları oluşturulcagını öğrenmelisin
Kubraurganalper Bugün umuttepe ünv hastanesinde yaptırdım ama randevu için 3 hafta boyunca aradım cok yoğunlar randevu programı 365 mi 385 tl mi ne ödedim
Srfe Hulya2841 semih Özerene yaptırdım 1000 tl ödedik. Yarım saat 40 dakika kadar sürdü anca … cok övüldüğü için gittik biraz da bazı sebeplerden dolayı diyebilirim