tontonhanim Kızlar bebişim Aralık bebeği olucak insAllah kışlık ürünler daha da zamlanmadan birkaç biseyi almak istiyorum hastane çıkışı seti almayacağım pahalli çünkü bu yüzden battaniye hastane de hangisinden lazım olucak zaten peluş battaniye mutlaka olucak nohut battaniye mi yoksa penye tarzı olandan mi almalıyım bide kış bebeği olacağız ya muslin battaniyeye gerek var mı ? Tecrubelerinizden faydalanmak isterim bilgilendirir misiniz ?
Mysaa tontonhanim hastane çıkışı almayıp giymesi için ne almayı düşünüyorsun canım bebiş için ilk giyim kıyafeti illaki biraz pahalı olucak onun içinde indirim kovalaybilirsin cunku diğer alcagın hersey büyük gelebilir 🙂 onun harici nohut battaniye al penye battaniye al illaki kullanırsın muslin kundak yaparsan lazım olur hem sıkmaz hem terletmez dışarı çıkarken de giymesi için kışlık tulumlar var ondan tercih edebilirsin onun harici kafana göre az az al diğer kıyafetlerden
Haticebrck21 tontonhanim müslin battaniye kundak yaparsanız her zaman lazım olur bnm de ilk gebeliğim ama ablamin çocuğunu1 buçuk aylıkken BN bakmaya başladım hastane çıkışı da kullanışlı oluyor neden almak istemiyorum dediniz merak ettik. Bnmde bebeğim şubat sonu mart başı olacak
Kaahvelii tontonhanim muslin yaz kış kullanılıyor bence canım Doğduğu zaman bir yere koyarken temiz olsun diye ben yere yastığa hep sererdim gittiğim yerlerde Bende hastane çıkışı almicam ama ikili takım alicam ilk yanıma gelince onlarla görmek istiyorum Kışta olsa penye battaniyeye sarıp getiriyolar ama sen nohut battaniye verirsen ona sarıp getirirler
Kaahvelii tontonhanim Lcw 0-1 Ay bedenler ilk 2 ay için çok iyi oluyor kii benim oğlum 3800 doğdu ona rağmen hem 2 ay kullandım hem de içini doldurmadı bile Hastane çıkışında tek fark içine giydirdikleei şu bağlamali zıbın ve herseyin takım olması
tontonhanim Mysaa ya atamadım bir türlü yüklenmedi hastane çıkışı için şu kaşkorse vintage takımlar vsrya güpurlu 5 parça ondan alicam 🥰 yenidoğan çok fazla değilde 6-9 9-12 daha çok almayı düşünüyorum dikkat ettim de yeni doğanda tulum vs daha çok kullanışlı yemiş yenidoğan olarak abartı takım vs almicam nede olsa kış bebeği 🤗 bebeğimin hem annesi hem babasiyim herhangi bir maddi gelirim yok bosanirken 5 bileziğim vardı mecbur birini satıp bebeğimin ihtiyaçlarini karsilicam doğumdan sonra calisican o yüzden her an büyük indirimlere denk gelirim belki diye takipteyim 🤗🤗🤗 dediğiniz gibi tulumlardan da düşünüyorum
tontonhanim Haticebrck21 yok almak istemediğinden değil kış bebeği ya gerekmez sandım malum ilk bebek ve ablam yengem vs olmayınca yakınlarda yenidoğan görmediğimden ince gerekmez sandım 🤭
tontonhanim Kaahvelii aynen ben onuda ayrı alırım 5 li takımdan aldım içindeki zıbıni ayrı alırım artık 🤗
Smyye1B tontonhanim Bence hem nohut hem penye alın penye battaniyeyle sararsiniz üzerine nohut olanı .
Mysaa tontonhanim He öylemi canım anladım o halde 😊 3-6 ay birkac takım al onun harici 6-9 al sonrası zaten yaz olıyor çok çok abartma ara ara indirimler olur ordan kovalarsın mesela dün bugün e bebekde çok indirim vardı Lc de olıyor sezon sonları felan onlara bak canım 🙂
Haticebrck21 tontonhanim biz kullandık kundak yaparken zaten üzerine battaniye otuyorsun evinin sıcaklığına göre
Minigim38 5 li hastane çıkışlarından alabilirsin onlar uygun fiyatlı oluyor yada 3 lüler kıs ayı olduğu icin her türlü battaniye al evin sıcak olursa penye örtersin, disari cikarkende kalin battaniyeler kullanırsın
Minigim38 5 li hastane çıkışlarından alabilirsin onlar uygun fiyatlı oluyor yada 3 lüler kıs ayı olduğu icin her türlü battaniye al evin sıcak olursa penye örtersin, disari cikarkende kalin battaniyeler kullanırsın
tontonhanim Minigim38 evet 5 li takımdan sipariş ettim ama bir türlü yükleyemedim foto 🤗 o zaman penye nohut muslin peluş hepsi gerekecek teşekkürler
tontonhanim Mysaa aslında alışveriş için çok erken korkuyorum ya nasip olmazsa diye de ama en azından birkaç parça kışlık alayım kışında bebeğim doğarsa insAllah yazlık alırım diyorum umarım yanlış yapmıyorumdur çünkü kışin bu fiyatlar 2 katına çıkar
Aminenin_annesi tontonhanim 10 lu hastahane çıkışna gerek yok ama 5 li 2 takim almalisin. ben müslin alamdim 1 peluş 1 nohut 1 penye battaniye aldim
Kahvesever tontonhanim Müslini kışın al yaza kullanacaksın cünkü ve yaza doğru yine fiyatları artacak. Aslında simdi alsan da kar olur