durumom2022 Sizce Duru ismi güzel mi yanına başka isimde koymalı mıyız koymalıyızsak öneriniz var mı 😊Çok çabuk karar vermiştik aslında kızımızın adına ama şimdi emin olamıyorum gibi
Sherry durumom2022 benim oğlum olacak inşallah ama kızım olsaydı ya duru ya da ipek istiyordum böyle tertemiz naif bi hissi var ve bu tarz isimlerde tek güzel 2. İsim hiç gerek yok🥰
princess-mom @durumom2022 Duru tek olarak çok güzel yakınımda biri koydu o koymasaydı ben koyacaktım bizde isme karar verdik ve ben isim için pişmanım değişiklik yapıcam sanırsam 🤔
durumom2022 princess-mom Ya teşekkür ederim ne seçmiştiniz ki Şimdi biz duru duru diye seviyoruz konuşuyoruz babası duydu alıştı artık diyor değişmekte istemiyor o yüzden 😂
durumom2022 Sherry Çok teşekkürler bizde öyle düşünerek seçtik aslında ama bi kafa karışıklığı oldu içimi rahatlattınız 😊
princess-mom @durumom2022 Arya koyduk herşeyini yaptırdım ama babası bi türlü ismi tam sevemedi hissediyorum doğuma 10 gün kaldı delirmek üzereyim 🙄
durumom2022 princess-mom Güzel bir isim aslında bencede çokta az kalmış sizin içinize siniyorsa o da alışır kabullenir bebişi kucağına alınca
durumom2022 Durubebegim adıyla yaşasın minik adı gibi duru berrak ömrü olsun 😊bizim de sadece Duru olacak gibi
busepoyraz @“yaseminomer663” Duru sade güzel isim ama iki isim istiyosanız örnek olarak kızımın adını verebilirim Ömür Duru❤️