Sinemberkehan Dilekahinzen Saraçoğlunun videoları var istersen aç ordan da bak. Saraçoğlu aslan pençesi yaz çıkacak. Yaprağı aktardan al. 10 liraya bi hayli gelecek. Paket halinde pahalı oluyor. 2-3 yaprağı 1 bardak suda 3-4 dakika kaynat. Ağzı kapalı olsun. Sonra bırak soğusun. Ilık halde tüket
Esraraz Ozlm0616 ben 28 yaşındayım ve 2 yıl önce amh 0.735 ti hiç korunmadan ilişkimiz olmadığı halde gebe kalamazsın aşılama yapalım dediler ve hemşireyim ben kabul ettim oandemiden dolayı kapandı merkez 2 ay içinde gebe kaldım çok şükür kendiliğinden. Ve çocuğum 1 yaşına gelince tekrar kazara kendiliğinden hamile kaldım ve suan 30 haftalık gebeyim bu gebeliğimden sonra doktorlara sitem ettim hani gebe kalamazdım diye. Günlerce ağlamıştım menapoza erken gireceğim çocuğumuz yA olmazsa diye rabbim çok şükür Kİ nasip etti sakın ümitsizliğe kapılma içini ferah tut gebelikte en önemlisi stres etmeden oluruna bırakmak
Bfduam Esraraz 2 yıl önce Amh bu değerse şimdi dahada düşmüştür baktırdın mı? Fsh kaçtı? Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden bu arada, doğanada, doğacağada inş🤲
Esraraz Bfduam baktırmadım doğumdan sonra baktırmak istedim hoca doğumdan 1 yıl sonra doğru değeri verir suan bakmamız anlamsız dedi zaten doğumdan tam bir yıl sonra da gebe kaldım şükür 🙏🏻 Allah size de nasip etsin en kısa zamanda
Bfduam Esraraz amin cumlemize de inş🤲 Fsh kaçtı? Tüp bile olmaz denip iki.doğal hamileliğe Dr ne dedi:) Öngörülemiyor üreme konusu Tipta bunu Dr um demişti.