ruveydataskin Sorularınızı alabilirim doğum hikayesi yazmayacağım kimseye fayda sağlamaz çünkü zor uzun ve sorunlu bir süreç yaşadım ama merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim 11 gün oldu doğum yapalı .
haklisinesracim ruveydataskin ilk miydi ? kaç saat sürdü ? hangi hastane ? bu üçünün cevabını alabilirim😄
ruveydataskin Oxorza ilk Oxorza ilkti nişan gelmişti ama gittiğimde suyla karışık nişan gelmiş suyun azalmış demişlerdi .
ruveydataskin adehuS önce bi uyuşturdu ama onların attığı kesik dışında yırtılma da olmuş sonradan gördü oraları bayağ hissettim yani dikerken ikinci kez oraları uyuşturmadı yani
ruveydataskin Kahvesever normaldi valla 20 saat sancı oldu 10 saati falan şiddetli sancım oldu ilk on saat regl gibiydi regl dönemim çok şiddetli geçer normalde .
ruveydataskin haklisinesracim ilkti 22 saat hastanede kaldım toplamda doğuma kadar son 10 saat falan şiddetli ağrım oldu . Şehir hastanesinde
Kahvesever ruveydataskin benimde regl dönemim çok kötü geçerdi o yüzden soruyorum. Şu an ağrınız yok ama dimi ?
ruveydataskin Kahvesever yok yok sadece dikişler oturup kalkarken rahatsız ediyor oda aşırı değil yani
Meriiiiiiy ruveydataskin hastane çantasına ne koydunuz ? Devlet ve özelde hastane çantası farklı oluyormu bilemedim.