BurcuakirGlec Slm kızlar😍 Çamlıca Erdem hastanesinde normal Doğum 1100 dendi ama epidural olunca fiyat ne oluyo bilen varmı Şükran hanım doktorum her gittiğimde unutuyorum sormayı
Gulsunoyku BurcuakirGlec benimde doktorum şükran hanım ben sezeryan olucam 1400 epidural olunca 1800 dediler ama senin normal doğum fiyat farkını bilemicem hastaneyi arayıp sor istersen
dili BurcuakirGlec merhaba ben erdem hastanesinde doktor araştırmasına girdim şükran hanım yada başka biri tavsiye eden olurmu
Kubraonglacar BurcuakirGlec 13 gün önce Doğum yaptım epidural sezeryan 1400 tl . Ama ben resmen doktorla inatlaştım genel istiyorum diye yapmadı 😅
BurcuakirGlec Kubraonglacar ben normal düşünüyorum doğumu ama zaten sezeryan 1400 normalde epıdurl olunca sizinki değişmemiş normalde fiyatı farklı oluyo Birde 1400 Doğum ücretti ya çıkarken ekstra bi ücret ödediniz mi
BurcuakirGlec Kubraonglacar 😂 ewet dünkü normalde normal Doğum 1100 sezeryan 1400 Ben epdıralli fiyatını merak ettim ama sizinki de baya uyguna gelmiş😂
dili Ben kısmetse adalet hanım da karar kıldım 31 haftalığım şuana kadar çok iyi bir doktorla yola devam ettim ama bundan sonrası kısmetse anlaşabilirsek adalet hanıma giderim diye düşünüyorum 😍