Ayseport canım ben geçen hafta gıttım benım doktorum burada 700 800 vereceğine orada yaptır dıye Mete sucunun adını verdı randevuyu aldık sabah 7 de çıktık evden 😂😂😂 randevu saati degılde parayı ılk. Vezneye yatıranı çağırıyorlar mıs dıye duymuştum oyleymıs gerçekten 😂 randevum 10 daydı yoksa 😂 neyse doktorun yanına gırdık esımle doktor Güler yüzle karşıladı normalde de öğleymiş zaten .
Dedı eğer bebegın pozısyonu ıyıyse erken bıter yoksa uzun surebılır dedı hanı organları falan ıyı görebilmek ıcın .
Benımkı normal ultrason kadar surdu pozısyonu ıyıydı 🙏
Bır sıkıntım çıkmadı . Esıme dedım kı su doktorun çok hastası olmasaydı dedım sureklı buna gelırdım dedım 🤭
Sankı normal hastasıymısız gıbı davranınca benım çok hoşuma gıttı ne yalan söylim . Zaten görmeden oncede bakmıstımm ınstadan sempatık gelmıstı 😂😂
Ama sana mutlaka şunu soylemelıyım
Randevun mesela 10 da mı ?
Saat 8 , 8 buçuk gıbı en geç hastanede ol parayı ılk sen yatır . Cunku tamam randevun var ama parayı yatırdıktan sonra sısteme düşüyorsun doktorun . Bır de çok aşırı hastası olduğu ıcın randevuyu çok erken Alman gerekıyor . Çok uzun yazdım galıba umarım yormamısımdır senı 😘😘🌹