sgok Kızlar helppp normalde hiç sevmem ama şimdi her gğn sade soda iciyorum bi şişe damla. Bi sakıncası yoktur demi ya
suscarparimm sgok Günde 1 veya 2 adet içebilirsiniz. Doktorlar her gün içilmesini öneriyor zaten 😂 sapık değilsiniz korkmayın
-MinikveAnnesi- sgok her gün 1 tane sade soda icmeyi doktorlar söylüyor magnezyum acısından zengin olanından kramplara iyi geliyormus
Gulcahan sgok 1 taneden bişey olmaz magnezyum eksikliğiniz giderirsiniz ben 2 tane Kızılay megnezyum olandan içiyorum ilacını kullanmamak için doktorum öyle önerdi
Melokrks sgok Benm bacaklarım çok ağrıyor magnezyumda kullanıyorum oysa ki. Doktorum maden suyu içebilirsin dedi ama ödem yapar falan da diyorlar o yüzden ben her gün içmiyorum normalde ağzıma süremezdim şimdi içiyorum 😀
sgok Melokrks ya benim canım cekiyor garip sekilde günde bi tane iciyorum ama iste gazlı icecek falan önermiyorşar ya bilemedim böyle bi soruyla da doktoru mesgul etmek istemedim acıkcası🙏🏻🙏🏻
sgok Obirgebe aşırıya kaçtığımı düşünerek mübalağa ettim ben de cevabınızın soruyla bi bağı olup olmadığını çözemedim ☺️
Dubletombikdoner Ay bende diyorum sapıklıkla ne alakası var şimdi anladim 🤣🤣 bi an gazoz mu acaba dedim😂😂
sgok Dubletombikdoner cok ictigimi düsünerek mübalaga etmistim normal gelmedi bana cünkü her gün soda icmek ama sıkıntı yokmus arkadasların da dedigine göre☺️
Obirgebe sgok benim algılamamda bir problem yok ama sizin kendi yazdığınız mübalayı anlatıpta bnm soruma anlam veremeyecek kadar algınız açık değil sanırım 🤷🏼♀️
sgok Obirgebe alakasız olmus yani soruya cevap vermek yerine detaylara takılmışsınız bu da beni degil sizi biraz algısı dar yapar 🤣