Sbm050421 Kızlar geçen hafta doğum yaptım bebeğim küvözde şu an , haftaya çıkarmayı düşünüyor doktoru , çıktıktan sonra yolculuk yapabilir mi ?
Sbm050421 haklisinesracim biliyorum canım yaşadığım yerde hastane sıkıntısı var doğumunbaşka bir şehirde yaptım , buradan çıktıktan sonra yaşadığım yere gitmek istemiyorum bebek hassas diye , ailemin yanına gidip (Büyükşehir) en azından 40 ı çıkana kadar orada durmak istiyorum , o sebeple sordum
Sbm050421 Fatoscecen rahmimde perde varmış doğum esnasında görmüş doktor , ultrasonda gözükmüyormuş , zaten aniden suyum geldi acilen gittim , gebeliğimde hiçbir problem sıkıntı yoktu , riskli gebelikte değildi
taninmayananne Sbm050421 bence bu sekilde kendi arabaniz olursa esin sen ve bebek olursa sknti olmaz yine de doktora danis derim kac saatlik yolculuk cok mu uzak ?
Bebeginehasret Sbm050421 doktorunuza danismalisiniz benm kizim da erkeb dgdu 11 gun kaldi kendi aracinizla olsa rahat ederdiniz ama otobusle ise kesnlkle yapmayn derim prematurelerde ilk zamanlar cok onemli annesi