lale_bal Baska vakit testler yapiyorum her zaman tek cizgi cikiyor. Asla boyle gormedim. Siz goruyormusunuz yada ben kafayi mi yedim🤷🏼♀️🥹
Aag06 lale_bal benimde boyle cikmisti olabilir kan ver canim benim testimde 2.cizgi günese tutunca gozukuyordu bi ben goruyordum 😂
Aysnr11 lale_bal Test sararmış gibi duruyor canım kuruma cizgisi olabilir en kesin sonuç kan vermek şüphen varsa direkt kan ver 😇
ilaylayy lale_bal test biraz beklemiş gibi duruyor kuruma çizgisi olabilir eğer beklediyse ama ikinci çizgi net olmasa da gözüküyor bir kan verirsen daha sağlıklı olur canım
lale_bal Aag06 gercekten mi🥹benim hep tek cikiyordu hatta fazla idrar koyuyordum belki kuruma cizgisi cikar diye hayir allahh😁 cikmiyordu hep tekti.
lale_bal Bilhayalacz kan testimi de cok erken yaptim pazartesi. Bende asla iki cizgi cikmaz bu testlerde . Bazen fazla idrar koyuyorum cikir diye cikmiyordu hic bi zaman hep tek kaliyodu.kuruma cizgisi bile cikmiyodu
Aysnr11 lale_bal Benim de adet günüm geçmeden kan vermiştim 2 çıkmıştı 5 gün sonra tam adet gününde tekrar verdim 17 çıktı adetinizi bekleyin 🤭😇