Merveozdemir Kizlar ilk gittiğim doktor kız dedi ikili tarama testinde bugün başka bir doktora gittim bacak arasına kordonu toplanmış göremiyorum erkek de olabilir ama kesin değil dedi. Bende tahminleri alabilirim ☺️ https://resimyukle.io/r/8vRlSorz7J
Al-ed3 Merveozdemir Kese seklimiz çok benziyor 🙈😊 o yüzden sizinkini çok merak ettim 🙈 öğrendiniz zaman haber verir misiniz 😊
Merveozdemir Daryam35 bende bilmiyorum canım bekleyelim burda ☺️ benim yüklediğim resim açılıyor mu yapabilmis miyim
Daryam35 Eslem_1 evet ne var bunda şaşıracak. Daha adet tarihiyle öğrenilen Çin takvimi ve daha bir sürü seye şaşırıyor musunuz merak ediyorum. Buradaki kimse kahin değil herkes tahminini söylüyor zaten.
Daryam35 Merveozdemir bende hiçbiri açılmıyor malesef. Mutlu resimden yükleme yaparsanız direkt cıkıyor sevgiler 🌺
Merveozdemir Al-ed3 yaa öyle mi sizde ogrenmedinkz o zaman 🥲 tabi ki veririm benden önce siz ogrenirseniz size bana verin 😄😘
Al-ed3 Merveozdemir evet sanki benimki de muz dediklerine benziyo gibi kese 🙈😂😀 tamam canim öyle yapalım 😊😍
Merveozdemir Al-ed3 merhaba. Ben dün cinsiyeti öğrendin erkekmis ☺️ haberleselim demiştik ya sizde öğrendiniz mi
Merveozdemir Al-ed3 merhaba. Ben dün cinsiyeti öğrendin erkekmis ☺️ haberleselim demiştik ya sizde öğrendiniz mi
Merveozdemir Al-ed3 çok teşekkür ederim bakalım ne dicekler sanada ☺️ sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun da inşallah gönül tabi olmayanı istiyor ilk çocuğum erkek 😄 en önemlisi hayırlı sağlıklı olması