Tunahan_rumeysa16 16 yaşımda evlendim. 17 de 1. Oğlumu kucağıma aldım şuan 20 yasindayim 2. Oluşumu bekliyorum.😊
Nickmikyok Tunahan_rumeysa16 sağ salim kucağına alırsın inşallah severek mi evlendiniz biraz küçükmüşsün de yanlış anlamazsın beni umarım 🤗
Meleklerim00 Nickmikyok kahvesever__ 24 evlendim 26 anne olacağım inşallah ikizlerime hamileyim😇🥰❤️🤲🧿
Kahvesever Nickmikyok ben 23 yasındaydım esim 25 tanıstığımızda. 26 da evlendim. 28 de hamile kaldım nasipse doğurcam az kaldı :)
Medinedogru03 Nickmikyok 22 yaşında evlendim o zmn dogum günümdü 🥰 24 de de anne olacağım Rabbim izin verirse 😍 sizede mashAllah baya beklemissiniz 😁 bizde 2013 yıllından beri tanışıyoruz 15 yaşındaydım ❤
Nickmikyok Medinedogru03 ne güzel doğum gününde evlenmişsin😍 okul falan bitsin derken sonra işe atıldık ortağız zaten kocamla restaurantımızda🤭
Elif25 18 yaşında evlendim 19 yaşında ilk anne oldum. 23 de 2. Anne oldum suan 27 yaşındayım 3.ye 12 haftalık hamileyim 😂😂😂
Nurten2610 Nickmikyok 22.yasimin sonunda evlendim 25 yaşımda Allah nasip ederse anne olacağım 11+4 şuan 🤗
Derya Nickmikyok ahaha yok yok yaşlılık değil de olgunluk diyelim biz ona🍀 ben olgunluk olayına bayılıyorum ya daha çok şey yaşayıp görüyorsunuz bunun bilincinde cocuk yetiştirmek bambaşka🍀
Nickmikyok Derya yeğenlerim ve eşimin yeğenleri elimde büyüdü sayılır beni o kadar çok seviyorlar ki birgün konuşmasam günüm hiç güzel geçmiyor sanki 😌
2Prensin_annesiii Nickmikyok 21 de evlendim 23 te anne oldum simdi 26 ikinci ogluma hamileyim.18 te tanismistik esimle❤️
sgok Nickmikyok Nickmikyok 17 yasımdan beri eşimle birlikteyim 20 yasında evlendim bebisim de 89 gün sonra 21.5 yasımda insallah bizimle olacak❤️
Rabiaaaa Nickmikyok 20 yaşında evlendim 21 buçukta 😂 anne oldum şimdi 26yım 26 buçuktada ikinci bebiş inşallah 🥰