Fatma-Tarkan BadoDe BadoDe aslında telaşlı değil geç anne olmanın korkusu var içimde.Genetik test yaptırdınız mı?Yada amino sentez?
BadoDe Fatma-Tarkan Nipt testi yaptırdım ben 11 haftada zaten yaştan dolayı 4 doktor kendi doktorumda dahil hepsi aynı şeyi söyledi
BadoDe Fatma-Tarkan İşte o panik bende de var birde kanamalarım felan oldu hala hamileliğimin tadına ve farkına varamadım korkudan
Kevserr42 Nickmikyok 16yasinda evlendim 17 yaşında kızıma 19 yaşında oğlum kuzcagima anladım şuan 21 yaşındayim jsjaja
Evlatlarimcanim Nickmikyok 26 yaşında evlendim evlendikten 8 ay sonra anne oldum . Düğünümde 1 aylık hamileydim 😂
Fatma-Tarkan BadoDe telaştan ziyade sağlıklı olduğunu merak ediyorum.Tatmin olmuyorum doktorun söylediklerine Siz genetik test mi yoksa aminosentez mi yaptırdınız?
BadoDe Fatma-Tarkan Nipt testi yaptırdım ben 11 haftada zaten yaştan dolayı 4 doktor kendi doktorumda dahil hepsi aynı şeyi söyledi. Amniyosentez yaptırmaya cesaret edemezdim risklerinden dolayı
sevde18seker Nickmikyok çocum üzülmesin diye cok tekrar etmek istemiyorum ama kendileri bize sürpriz 🫣
Fatma-Tarkan BadoDe şuan kaç haftalıksınız?Biz 11+3 deyiz Birde DNA testin sonucu nasıl geldi Sigara kullanıyor musunuz
BadoDe Fatma-Tarkan Biz 21+6 ya geçtik şükürler olsun sonucumuz iyi 2 sene önce 24 senedir içtiğim sigarayı bıraktıım 😊 inşallah sizinde sonucunuz iyi çıkar haberlerinizi alırız 🤲