kahvesever__ Nickmikyok 18 yaşında evlendim 23 yaşında oğlumu kucama aldım şu an 24 yaşındayım yeni girdim 😂😂
Meleklerim00 Nickmikyok kahvesever__ 24 evlendim 26 anne olacağım inşallah ikizlerime hamileyim😇🥰❤️🤲🧿
Derya Nickmikyok ahaha yok yok yaşlılık değil de olgunluk diyelim biz ona🍀 ben olgunluk olayına bayılıyorum ya daha çok şey yaşayıp görüyorsunuz bunun bilincinde cocuk yetiştirmek bambaşka🍀
Stoppedstar Nickmikyok geçen sene Eylül’de evlendim 37 idim. 38 im şimdi doğum nasipse Aralıkta. İkinci evliliğim bu arada. 2020 eylülde tanışmıştık.
Nickmikyok Stoppedstar bende buradaki büyük benim diye korkmuştum🤭 yaşıtım varmış çok şükür, hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah 🤲🏻
Fatma-Tarkan Nickmikyok en büyük benim ☺️ 40 da evlendim 41 de anne olacağım inşallah Şubat sonu doğumum Şuan 10+4 deyiz Azıcık sigara ile mücadele ediyorum Siz genetik test yaptırdınız mı?yada aminosentez?
Bayancorek Nickmikyok Evet sadece çantayı hazırlamadım, her şey ütülü bavula koyması kaldı, 1 2 güne hazırlayacağım onuda. 🌸🤗
Papatyam38 Nickmikyok eveet aynen öyle Nisan’da 29 oldum Mayıs’ta düğünüm vardi mart başlarında da doğum olacak nasip olursa inşallah 🤲😍