• Gebelik
  • Kaç yaşında evlendiniz ve kaç yaşında anne oldunuz 👰🤰

Ben 17 yaşımda nişanlandım 18 olmadan da düğünüm oldu 17 de hamile kaldım yani😌

21 yaşında evlendim 22de oğlum oldu 26 yaşındayım 2 ay sonra kızımı alacağım kucağıma Allah nasip ederse🥰

Nickmikyok 19 yaşında evlendim 21 yaşında oğlumu kucağıma aldım 💙 şuanda 16 haftalık hamileyim 23,5 yaşımda 😄 2. Bebeğimi kucağıma alıcam inşallah 🧸💛

Ebruka02

Nickmikyok
      21 yaşında evlendim evlendikten 7 ay sonra yime 21 yaşın da hamile olduğumu öğrendim. 5 aylık hamileyim 22 yaşımda kısmetse doğurucam🥰 eşimle 17 yaşımdan beri birlikteyim hep mutluydum artık daha mutluyum🙈

28 yaşında evlendim 32 yaşında hamile kaldım❤️

25im de evlendim 26ma girmeden anne olacağım inşallah 🥰 15 mayısta evlendik eşimle daha 5 haftalık bir fındık var şuan içimde 🥰

Nickmikyok bizimki akraba evliliği bide biz kürdüz ve genelde bizde kızlar erken evlenir okulu bıraktığım gibi görücü geldi bı kaç defa hayır dedim sonra ise kader mi demeli evet dedim ve sevdim çok şükür pişman değilim ve inşallah Rabbim sonrasında da yaşatmasın bunu🤗 düğünüm ikinci günü adet oldum o zmn gebe kalmışım 😌 çok şükür Rabbime 🥰🥰

Nickmikyok 34 yaşında evlendim. 3 ay sonra hamile kaldım 35 te anne olacağım ☺️☺️🤗

Dilser bende evlendikten hemen sonra hamile kaldım aminn Allah kimseyi utandırmasın inşallah ☺️🤲 bende eşimle arkadaş vesilesi ile evlendim bende 2 ay oyaladım yok vs dedım ama bir bakmışsın oldu 1.5 sene sonra evlendik iyiki de eşimle evlenmişim gene olsa gene eşimle evlenmek isterdim.🥰

15 TE evlendim 17 de anne oldum şuan 26 yaşında 3. kızıma hamileyim

Nickmikyok 18 de evlendim 20 de anne Olacam Allah nasip ederse 😊❤️