Mucizeuzra 16 yaşımda evlendim🙈 21 yasinda anne oldum 6 yasinda bi kizim var 27 yaşındayım Nasipse 28 yasimda ikizlerimi kucağıma alacağım 🥰
Nickmikyok Mucizeuzra sende erken evlenmişsin🤭 2. çocuğu beklerken meğerse 3 tane olacaklar maşallah bende ikizlere hamileyim 😍
berfin_21 Nickmikyok ilk başta istemedik sonra ilk tedavide hamile kaldım 5 aylıkken ölü doğurdum 2 sene geçtikten sonra yine hamile kaldım şimdi 29 haftalığım çok şükür 🙏🏻
Nickmikyok berfin_21 çok üzüldüm canım üzdüysem de özür dilerim 😐 inşallah bu sefer sağ salim doğar ☺️
ZeynepAren Nickmikyok valla ben doktora yapıyorum şu an akademisyenim hem kariyer hem iş hem evlilik hem cocuk oldu benimkisi 😂 altından kalkmaya calısıyorum ama zor baya 😂
Nickmikyok ZeynepAren işte bu yüzden önceden halledelim dedik sonradan çok zorlanıyor insan 🤭 ama tebrik ederim sizi hem evlilik hem kariyer çok kolay değil bir arada bunları yapmak emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah ☺️
Nickmikyok anne96 üniversite okuduk işimizi kurduk mesleğimizi elimize alıp öyle evlenmek istedik bunlarda zaman aldı ister istemez ama aşkımız hiç bitmedi illaki sıkıntılar oldu ama bizi birbirimize bağladı bunlar☺️