Dilekky Nickmikyok şubatta evlendim aralıkta anne olucam Allahın izniyle🙏 33 yaşındayım. Hepsini aynı yaşa sığdırdım😁
can25 25 yasinda evlendim aralık ayı 25 de anne olucagim insallah kasım veya aralık ayıdogumlu olabilir yavrucugum.
Nickmikyok can25 25 yaşında evlendin Aralık 25′te anne olduğunu öğrendin ayrıntının güzelliğine ne demeli😍
qlshozlkr Nickmikyok 28 yaşında evlendim, 34 yaşındayım, 26 gün sonra bi Prenses’im olacak inşallah 🌸💗
Asuman59 23 yasinda evlendim bir kizim var 7 yasinda simdi hamileyim oğum olucak son 21 gunu kaldi allah olmayan herkese nasip etsin insallah
Gizemalsoy 16 yaşında evlendim 17 yaşında oğlum geldi 18de kızım şimdi de 28 yaşındayım bir prenses daha geliyor insallah🙏
Egemen_ozgur_annesi 26 yaşında evlendim 28 yaşında ilk oğlumu kucağıma aldım ve şimdi 32 yaşındayım inşallah Ekim sonu 2.oğlumu kucağıma almayı bekliyorum 🙏🥰🥰
Minik1Civciv Nickmikyok 23 yaşımda evlendim 1,5 yıllık evliyim 2 kaybım var şimdi yeniden hamileyim daha yeni öğrendim inşallah sağlıkla ilerler 💖🌸🤲🏼
asyagibi Nickmikyok 20 yaşında evlendim 22 yaşında anne oldum çok şükür ❤️ Şimdi 2. Bebeğime hamileyim 26 yaşında tekrar anne olucam nasip olursa 🥰