Baliminannesii Kızlar kaçıncı haftada hazırlamaya başladınız 29 haftalık olucam 32 de falan başlamayı düşünüyorum yıkamaya falan yavaştan sizce erken mi kaçta yaptınız neler koydunuz
Minikoanne Baliminannesii erkenden yap 36dayım bn çok zor gerçekten iyiki bn hazırlamışım halim yok hiç son zamanları bekleme iyi hissediyoken yap
mrs_elisah Baliminannesii bende 26. Haftadayım 30da hazırlamayı düşünüyordum nolur nolmaz diye. İlk kızımda da erken doğum oldu çünkü.
minikmucizemmmmmmm Baliminannesii 33+1 deyim çantayı hazırladım ama hala eksiklerim var açık bı sekilde bıraktım ara ara dönüp aklıma gelenleri koyarım dedim
Baliminannesii Bir_bebek_annesi09 yavaştan başlayabılırsin aslında canım ama sıcak insan bunalıyor yapamıyor
Sanem3 Bende 29 haftalık oldum 32 yada 33 haftada hazırlamayı düşünüyorum şimdi çok sıcak ütünün sıcaklığı çekilmez şimdi
Vicibici Baliminannesii Çok geçe bırakma bence canım ne olur ne olmaz ben 28-30.hafta arasında hazırlamayı düşünüyorum zaten çanta kapalı olacak tozlandı derdi yok. Ne kadar erken o kadar iyi