Nurce Hanımlar sezaryen sonrası hangisi daha iyi olur sizce ..normal ped sızdırır mı bilemedim..depend de fazla mı gelir ..tavsiyeleriniz nelerdir 🙏🏻🤗
Deletedmom434 Nurce ikisinden de al bence canım depend hastanede güzel oluyor ama rahat edemezsen ped kullanırsın.. ne olur ne olmaz diye ikisinden de aldım bende
Bahar54 Nurce ben depend kullandim ama normal dogumdu benimki. Cok fazla kanamam olmustu ve depend hayatimi kurtardi diyebilriim. Hasta bezi bile sizdirdi ama depend hic sizdirma yapmadi ve cok yumusak, naylon hissi vermiyor kesinlikle
esmaefe Nurce ben sezeryan oldum normal Ped yetmişti büyük olanlardan almıştım. Bu sefer ikinci gebeliğin e bebekte satılan babyme lohusa pedi aldım baya büyük çocuk bezi gibi o yeter diye düşünüyorum. Depend dikişleri kapattığı için enfeksiyon olabiliyomuş diye okumuştum bi postta
Bahar54 Nurce bildigim kadariyla o kadar kanama olmuyormus. Ama kuruluk hissi konusunda biraz kullanissiz olabilir. Pedler kadar kuru hissettirmiyor.
ozgeya Nurce sezeryan doğumda normal doğum kadar kanama olmuyor.benim doğum şeklim son ana kadar belli olmadığı için hem canped’in külot bezinden hem de dependin mesane pedinden almıştım.normal doğum yaptığım için canpedi kullandım hayatımı kurtardı.
Aysenurtsr Ben de normal dogum yaptim. Depend kullandim hastanede ve eve geldigimde cok rahat ettim, 60 kiloyla girmistim doguma orta boy almistim.
ebruulas92 Nurce ben sezeryan yaptım aşırı kanamam oldu depend bulamadım bir türlü orta boyunu canped aldım hasta kilodu olanını 66 kiloydum orta boyunu aldım memnun kaldım
Nurce ebruulas92 bazısı sezaryen oluyor az kanıyor bazısı çok şans galiba 😬 bilemedim şimdi ped yeterli olur mu olmaz mı
Smyd Nurce Ben ne olur ne olmaz diye Depend aldım.Kızım henüz dönmediği için doğum şeklim belli değil ama her ihtimali düşünüp onu hazır edeyim çantada dedim.😉