Eren_umay2 2022Mom2022 planlı bir gebelikti benimkide doktorum hamile kalmadan önce kullanmaya başla demişti şuan 10 haftalıgım halen kullanıyorum yan etkisi falan yok memenunum yani 🥰
beboveben 🙋♀️ ben kullaniyorum 5 haftalik keseyi gormustum ondan beri duzenli olarak, oncesinde de aliyordum ancak duzenli degildi. suan 9+6 günlüğüz, gayet memnunum herhangi bir yan etkisini yasamadim
2022Mom2022 beboveben trendyoldan getirtmiştim fiyatı uygundu hemde 3 aylık vardı içinde geri içime kurt düştü emin olamadım orjinalmi değilmi diye
beboveben 2022Mom2022 masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben im kullandigim Folicus Plus olarak geçiyor eczaneden aliyorum icinde 30 tablet var, daha once internetten sahte urune denk geldiğim icin cok guvenemiyorum :(
Eren_umay2 2022Mom2022 Maşallah cağnım sağlıcakla alın kucağınıza folik asitinizide ihmal etmeyin hiç önmli bir yere sahip doktorum her gittiğimde düzenli kullan falan diyor unutmamaya gayret ediyorum🙈🥰
Eren_umay2 2022Mom2022 tok karınaymış ben kahvaltıdan sonra alıyorum🙈 sabah sabah insanın iştahı gelmiyor ama zorla yemeye çalışıyorum 🥰