Miniktospik Esratayes canım ssvd yapacakmışsın galiba benimde eylülde doğumum var o zamana 2 yıl 4 ay önce sezaryen doğum yapmış oluyorum doktorun kaç seneden sonra ssvd yapılabildiğini söyledi bir de sezaryen ve normal doğum ücreti ne kadar
BurcuMusti3107 A_r_m_i07 evet doğru bende Anadolu hastanesine gidiyorum Alanya’da 315 TL muayene ücreti veriyordum geçen hafta gittim 460 TL olmuş doğumu sordum 9 bin dediler ve benim doktorum kendi yerini açıcak sanırım doğumuma kadar 10 bini bulur 😔
BurcuMusti3107 A_r_m_i07 yaa hiç sorma çok pahalı hemde ben duyunca şok oldum zaten bir gelmeye 160 lira zam gelir mi yaa yazık vallahi ama mecbur gidiyoruz işte 🤷♀️
Esratayes Miniktospik malesef ssvd yapamadım ben çocuk içerde susuz kaldığı için acil sezeryana alındım ama arasından 2 yıl geçmesi gerekiyor. Vitalede iki doğum ücretide aynı ekstra bir fark yok
yosunp balporsuguu aynen daha yeni gittim fazla geldi sözde en uygun hastane ama her ay deli gibi zam yapmışlar
Sultan0715 Anonimane_150 ben gidiyorum ilk muaynede 510 aldılar ikinci gittiğimde gebelik takibi 10 gün geçmiş yeni gelmissiniz dediler 270 TL verdim bugün
Anonimane_150 Sultan0715 Anlamadım canım neden 270 olduğunu. Devamlı hastası olunca öylemı oluyor ücret. Ya da 10 gün içerisinde ücretsiz giriş oluyordu. Sen bir kaç gün geciktiğin içinmi öyle ödedin