arzum8683 Ruveyda_baskapan olmazmı ya benim normalde 7 eylül dü riskli olduğum için 17 ağustosta alıncak nasipse inşallah birde 4 yaşında kızım var onun tepkisini çok merak ediyorum buluşacakları gün için heycanlanıyorum canım😊
Ruveyda_baskapan Tugcekaya ya broşür İşte tatlım çok Mühim birşey değil, ayrıca ben alttan muayeneyi çok zor yaptırdım korkuyorum diye , gidip başka bir hastanede bana bunu zorla yaptırtamazlar. Zaten doktorun biliyor senin durumunu salla boşver
Tugcekaya Ruveyda_baskapan evet bence de öyle de bi sıkıntı çıkarırlar falan diye şey yaptım sana bir sormak istedim aynen öyle zaten zor oluyor çatı muanesi
Tugcekaya Ruveyda_baskapan para için her şeyi yapıyorlar ya bide ondan sıkıntı çıkarırlar mı siye şey yaptım
Gamzeeeelim Ruveyda_baskapan bu kan uyuşmazlığı iğnesi ekstra ücret talep ettilermi sizde varmı bilmiyorum uyuşmazlık ama
Ruveyda_baskapan Gamzeeeelim kan uyuşmazlığımız var canım, 28 haftalıkken iğne oldum ama doğumda yine olacağım
Tugcekaya Ruveyda_baskapan bide şey soracağım oda süsleme sen ayarladın mı anlaşmalı ile mi ayarladın acaba kaç TL
ada58 Ruveyda_baskapan benm 35+2 doktorum 26 ağustos verdi tarihi 22 si istiyorum vermiyor. kaç haftalıkken alacak tam sizinkini. 38+5 ten önce alamayız dedi
Ruveyda_baskapan ada58 39dan önce kendi gelmek istemeden almam dedi canım , hatta 18 Ağustos eşimin doğum günü 38+6 oluyor kabul etmedi doktor. 19 una yazdı valla
ada58 Ruveyda_baskapan benm de benzer bi durum. eşimin doğum günü 13 ağustos aslan burcu olsun bari dedim babası gibi 22 si son . gelişimi çok ileride olduğundan böyle birşeyi teklif ettim. yoksa elbette beklesin gününü ama kabul etmedi doktorum hayırlısı
Ruveyda_baskapan ada58 en iyisi doktoru dinlemek boşver bebeklerin sağlığı için doğrusunu yapmak gerekli, böyle şeylerin önemi yok