dalin Gamzeobt bende 37+1im hicbir sıkınti belirti yok drum normal diyor ama bebegim hala donmemis donmezse mecbur sezeryan olcakmis ve suyumda fazla oldugu icin sancilarin baslar bu hafta ici hazirlikli ol dedi erken dogum olabilir dedi.Ama benim hicbir belirtim yok simdilik
KrMuratule Gamzeobt bende 37 haftaya girdim. Nst de sancım çıktı ara arada sancılarım oluyor ama düzensiz. Bel ağrısı çok fazla var bacağıma vuruyor. Arada bir adrt olacakmışım gibi kasıklarıma ağrı giriyor
Sydgrdl Gamzeobt ben 37+5 deyim sanci falan çıkmadı Bende hafiften belime ağrı giriyor iki gundur ocak 4 de kontrolüm var 8 inde sezeryan a giricem nasipse
Gamzeobt dalin hakkmzda hayırlısı olsun inşallah bende beklemedeyim hiç bi belirti yok doktor ocak 10 da gel yine dedi
Meleginibekliyor Bebek 3kilo 250grammis hersey normal heranda olabilir dedi eger dogurmassan haftaya cuma cati muayenesi yapcm dedi cok korkuyorum cati muayenesinden sizlere yaptilar mi kizlar
srp123 Meleginibekliyor hiç korkma canım çok acımıyor ben yaptırdım kendini kasma sıkma hiç anlamazsın bile
Shnern Meleginibekliyor evet yapildi 37 e girdigim gun korkma ayni smear testi verirken gibi dusun sadece alet degilde parmak ile sokup icerde aciyor ebe saniye surmuyor bile kasma kendini birseyi yok var diyenleri anlamiyorum