Zisanince Deletedmom_30 kızım vefat etti bu ekimde malesef ama ben onun İçin elimden ne geldiğince yaptım şimdi bir daha hamileyim 35 haftalık oğlum olcak sezeryan o sağlıklı olsun iyi olsun gerisi hiç önemli değil
Minikbiranneem Kardalen bak bende diyorum ki doktor zorundasın dediyse zorunluluk vardır sen daha iyi mi bilcen doktordan
Princessmom Kardalen ya Allah için ne saçmalıyosun yüzlerce yorum sen 😀 isteyen istediği gibi doğurur milletin şeyinin derdi sanamı düştü. Sen kötü tecrübe edindin dye herkes öylemi sanıyosun. Normal doğursan çok iyi olacagını ne biliyorsun belki sezeryandan çok çekecektn ne bliyosun yani konusuyosun anca.
Princessmom Obirgebe sabit fikirli insana kafasına vursands bseleri anlamaz bu kişiye onca kişi boşa yazms umarım bu saçma fikirlerinden ötürü normal doğurur ve sezeryanı mumla arar 😀😀
Obirgebe Bi insan sezeryanda olsa dogumu iyi geçtiği halde sırf rahmim dikildi diye bu kadar yırtar ki kendini hadi çoook kötü geçsede bundan snra ssvd düşünüyo desek onuda demiyo😅😅ssvd de tahmin yırtılma ihtimali var bunu neden düşünmüyo acaba
Kardalen Obirgebe Rabbım izin verirsezaten 2. Si ni kesinlikle ssvd denicem sen merak etme sezaryani gül bahçesi gibi göstermicem Allaha şükür sütüm var şuan maşallah sen düşünme bunu
Gulsah0306 Kardalen Gayet rahattı hiçbir ağrı hissetmedim. hemen akşam ayağa kalktım sonrasında hiçbir ağrı yine olmadı cok şükür. Bünyede bünyeye değişiyor herkes bir değil.
Htcnal Meshra_15 Hanimefendi lutfen uslubunuza dikkat edin , karsinizda boyle konusacaginiz biri yok . Isteyen istedigi gibi dogursun ,ben kendi deneyimimden memnun olmadigimi belirttim sadece .
Meshra_15 Htcnal seseryandan sadece sütünüz gelmedigi için memnun olmadiysaniz bunun doğum şekliyle alakası yok tam da dedigjnizi diyoruz zaten herkes istediği gibi doğurur
Egemen_ozgur_annesi tarcinnnn aynen bende valla, insanları boşa korkutmaya gerek yok. Doğum ya bu biraz da acı olacak sonuçta. Karnın kesilmeden çocuk nasıl çıkacak, normal de olmuyorsa, bir de hemen doğumun ardından tüm sinirini burda çıkarmış çok saçma gerçekten 🙄
tarcinnnn Egemen_ozgur_annesi bazı kişiler sadece etrafındakileri korkutmak istiyor gerçwkten çok yazık ya 😟
Sena646 minikkurabiyelerinannesi ayyy çok korkunç ya o acıyı çekmek asla istemem en korktuğum şey karından almak daha iyi bence tabi herkesin kend fikri de 😅🥴🥴😅😅
Sena646 Deletedmom7373700 kesinlikle her yazdığınızda katılıyorum asla şikayetçi değilim kesiden bebeğim sağlıklı doğdu ya ona şükür diyorum 🙏 bazi şeyleri biraz olumlu ve güzel yönden düşünmek lazım bence 🤷😅😊😊
Tueaksy Zaten normal doğum yapma şansı olan birinin sezeryan yapmasi çok mantıksız . Yani normal doğuma engel bi sağlık durumu yada bir terslik yoksa kesinlikle normal doğum yapılmalı . Evet sezeryanda bi doğum türü kimse inkar etmiyo sezeryan oldu diye dogurmamis olmuyo sonuçta iki türlude doğurabilir insan .ama en güzeli en sağlıklısı normal doğum 👍