Kardalen Neden böyle düşünüyorsunuz ben de sezeryan doğum yaptım çünkü benim normal doğum yapmam yasak kendim ameliyat olduğum için çocukken ıkınmam ben normal doğum yapmam yasak kesinlikle göbeğim kalmadı ameliyat izimde yok denecek kadar az ameliyattan hemen ayağa kalktım bütün gece koridorda yürüdüm hemen ayağa kalktım sütüm de hemen geldi kilomu da hemen verdim hiçbir sıkıntı yaşamadım ama benim ablam normal doğum yaptı hem de İstanbul’un çok iyi bir hastanesi nde Acıbadem Maslak hastanesi ndeyim de ibrahim bildirici doğum yaptı doktor hatası yüzünden çok kötü bir şekilde şoka girdi kan kaybından ve komada yattı ama bu tarz şeylerle burada insanları korkutmak doğru değil diye düşünüyorum oda çok üzüldü yaşadıklarına tabii ki normal doğumun artıları var sezeryan doğumunda artıları var bence hay doğum şekli anne ve bebek için hayırlı ise o tercih edilmelidir diye düşünüyorum bence buradan sezeryan olan annelere haksızlık ediyorsunuz Ben gerçekten sezeryan doğum yaptığım için mutluyum ikinci bebeğim hamileyim ve tekrar sezeryan doğum yapacak hiçte pişman değilim hiçbir şekilde oturamama kalkamama tuvaletimi yapamama gibi bir durum olmadı hayatıma kaldığım yerden devam ettim sadece göbeğimde bir hassasiyet oluştu o da çok normaldi kişi olduğu için bence hangi durum anne ve bebek için hayırlısıysa o olmalı tutun ki bebek ters pozisyonda ve kesinlikle normal doğum yapamayacak anne ya o şimdi o anne yüzmek doğru bir davranış ama bence değil