Dilek1001 33 haftalik hamileyim bekarlıgimdan beri agdaya gidiyorum kasilcam diye korkuyordum ama kuaför burda önemli bence beni tanıyor ve en hassas olan bölgeyi mesela en sona bırakıyor 10 15 dakika sürüyor en fazla en rahatı ağda miss
Seyma_nur1 Fatma-onal ağdaya dayanamayan doğuma nasıl dayanırki ağda yaparken hep doğum anı aklıma geliyor ağda yaparken güçlü olmam lazım diyorum hep staj gibi görüyorum doğuma hazırlık
Fatma-onal Seyma_nur1 bende kendimi öyle sakinleştiriyorum ama alıştım ben artık sürekli gittiğim için çok bir acı hissetmiyorum
afrAybars KeremikoBayky 2 gün sonra çıktı canım ✨ doktor 1 hafta sonra dikiş kontrolüne çağırıyor dikişlerden dolayı jilet vuramıyosun o halde doktora gitmeye utanıyosun bin türlü sıkıntı yani ağdada böyle dertlerin olmuyo 40 güne kadar temizsin
Cnnoztrn afrAybars doğum sonrası ağda yaparken dikişlere sıkıntı olur mu acaba ? 40 im çıkınca ağda için kuaföre gideceğim . Acır mı diye düşünmeden edemedim
Armin-Guney Cnnoztrn Günde gitmistim . Dogum yaptigimi biliyordu . Dikisin ne tarafta olduğunu göremedi ve bana sordu. Çünkü dikislerim gozukmeyecek derece de iyileşmisti. O bölgeyi tek seferde cekti . Daha dikkatli oldu . Hiçbir sıkıntı yaşamadım ben
afrAybars Cnnoztrn bilmiyorum canım ben ağdaya 2.gebeliğimde başladım o yüzden bilemiyorum ama çok sıkıntı olacağını sanmam
yalcin_sevda Fatma-onal hahaha çok haklısın valla doğumun yanında ağdanın acısı iğne batmış gibi olur heralde bize dokunmaz bide dediğin gibi ilk sefer insan kasiliyor hafif acı hissediyorda sonra uyusuyor bende hep ağda yaptırırım doğum zamanimda da yaptircam hava aşırı sıcak zaten jiletle hem çok çabuk cikiyor hemde sizi bilmem ama bana kaşıntı yapıyor hemen ağda varken jiletle hic uğraşamam valla
Hamile_anne27 Elif-dmn ben yıllardan beri özel bölgemde ağda vurmadım. Diğer çocuklarda bile jiletle temizledim gittim. Kendime eziyet etmişim. Bu hamileliğimde ağda yaptırdım. Kendimi kasmama bile gerek yokmuş 5 dakka bile sürmeden tertemiz olup çıkıyosun. Jiletle iki günde bir alıyordm rezillik resmen. Şimdi kafam rahat. Şimdiye kadar niye almadım diye kendime kızıyorum
Yurttug_1 Kızlar bende ilk defa ağda yaptırcam özel bölgeme ama biraz acısından dolayı korkuyorum daha önce epilasyona giderken uyuşturucu krem kullanıyodum acısını çok hissetmemek için şuan hamileyken ağda için kullansam bir zararı olurmu bilginiz varmı