enguzlhayalm_13 Aranızda kimyasal geçiren ve gebe kalan varmı ? Benim 1 kimyasalım vardı 3 ay önce bugünde kanamam başladı 1 hafta gecikmem vardı ama nasip olmadı.Aranızda böyle olupta hamilelik haberini alan oldumu ? Banada umut olurmusunuz💕
Elisam123 enguzlhayalm_13 beklemene gerek yokki kimyasal gebelik olmuş doktor sana bekle mi dedi ama genelde bebek gelişip de kğrtajnolanlar için 3 ay bekle deniliyor diye biliyorum
_ozlmm enguzlhayalm_13 ben kürtaj olmuştum doktor 3 ay korun dedi biz 2 ay korunduk 4.ay da hamile olduğumu öğrendim ☺️ Rabbim tez zamanda o mutluluğu tekrar yaşatır inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın
Anonymousmom enguzlhayalm_13 Kürtajdan sonra 2 hafta korundum eskidendi uzun süre korunmalar 3 Ay sonra tekrar gebe kaldım
enguzlhayalm_13 Elisam123 Doktora gitmedim işte.Diğer düşüğümdede 3 tane doktora gözüktüm hiçbiri bekle ye bişey demedi bende sormadım.
enguzlhayalm_13 Anonymousmom Ben hiç kürtaj olmadım ama bilmiyorum kimisi rahimin sarkmaması bebeğin daha iyi tutunabilmesi tekrar düşmemesi için 2-3 ay korunun diyor kimiside hiç korunmadan adet görmeden kaldım diyor
Anonymousmom enguzlhayalm_13 Dediğim gibi 2 hafta korundum şuanda 19+3günlük hamileyim bir sıkıntı yok