d-sultan-m İnşaallah sigara içen anne adaylarının bebeklerinde en ufak bir hasar oluşmaz.. Karnınızdayken herhangi bir problem olmadığı, ileride bir problem yaşamayacağı anlamına gelmiyor maalesef.. Lütfen keşke diyeceğimiz şeyler yapmayalım çünkü anne için evladının kıymeti paha biçilemez. Kılına zarar gelsin istemez iken hele ki bizim sebep olduğumuz bir sorun yaşar ise o zaman en çok üzülen kahrolan yine biz oluruz ve zaman geri gelmiyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun ve bırakın inşaallah 🤲🏻
Melisaaa88 Zumraninannesi06 Zumraninannesi06 35 haftalık olduk ilk 6 ay hiç içmedim sonra yavaş yavaş canım çekmeye başladı ama şuan kramp ağrılarıyla basım dertte günde en fazla 4 tane içiyorum 🥺 emzirirken içilir mi bilemiyorumda o zaman kesin bırakmak lazım sanırım
Anne88 NDK aynı bende büyük konuşanlardan 34+5 bende tütün kullanıyorum ve bırakamıyorum maalesef çok korkuyorum inşallah bişey olmaz 🙁
Cherry95 Zumraninannesi06 hamile olduğumu öğrenene kadar ben de içiyordum canım günde bir paket. Hamile olduğumu öğrendiğimde hemen bıraktım. Ve kendime de şaşırdım hep bırakmayı deniyordum yapamıyordum şimdi nasıl becerdim diye. 15. haftadayım hala canım çekiyor hala içmek istiyorum ama ağzıma sürmedim. Yanımda sigara içilmesine izin vermedim kafelerde açık alanda durmadım. Allah yardımcın olsun gerçekten zor. Bir arkadaşımın hamileliği zorlu geçiyordu sigara içmesi onu rahatlattığı için sakinleştirdiği için doktor bile belli bir sayıda müsaade etmişti. Annemlerin de demelerine bakılırsa hamileyken sürekli içmişler… eşimin bir akrabası her gün kadeh şarap bile içmiş… umarım bırakabilirsin ama bırakamasan da kötüyü düşünme. Bu daha da stres yapar insana
Sedam42 Zumraninannesi06 kizlar detaylidan ciktim hic bi sorun yok cok sukur sigara ictimi soledim birakamadim dedim birakamadiysan az ic 5 icsen bisey olmaz dedi doktr
Dozden Bu çok ağır eleştiri yapanlar için de valla üzülüyorum, bu kadar kin ve nefretle esas bunların çocuklarına acımak lazım. Bir de ilahi adalet var tabi bunların çocukları 14-15 yaşında başlar sigaraya kesin. Hasta ruhlu insanlar, kale almayın.
bukurosnana Dozden İçimden geçenleri söyledib ya. Benim evladım adına benden çok yargıları var. Aynen en kusursuz anne sizsiniz en mükemmel siz yetistirecejsiniz. En sağlıklı sizin bebekleriniz bizim bebekler hasta doğacak. Yeter bi uzaklaşın cidden ya.
bukurosnana Zumraninannesi06 Canım benim kendini niye detaylıya girmeden strese sokuyorsun yapma nolur. Bu xamana kadar bisey yoksa çıkmaz zaten merak etme. Olacak olanda sigaradan değildir. Kimse kimsenin ne stres yaşadığını bilemez. Ben bıraktım bırakın demek çok kolay. O kadar zor üzüntülü hergun aglayarak geçirdiğim bie gebeliğim oldu ve oluyor ki. Detayliya gideceğim gece eşimle boşanma kararı aldık Ben ertesi gün ağlaya ağlaya tek başıma gittim detayliya hem ağrıma gitti hem bebeğime üzüldüm hem sigara yaktım söndürdüm. Herkesin payına mutluluk düşerken birtek Ben mi bunu hakediyordum. Ama çok şükür bebiste gayet sağlıklı. Azaltabildigun kadar azaltmissindir zaten anne olarak ne yapman gerektiğini kimse sana söyleyemez. Korkma nolur korktuğunla sinanirsin derler. Hersey çok iyi olacak de yunus peygamber duasını oku yeter. Allahim senide bebeğinide korusun sağlık versin 🙏🤗
Zumraninannesi06 bukurosnana Canımın içiii oy kıyamam sana, Rabbim imtihanını kolaylaştırsın evladınla sımsıkı kenetlenin birbirinize 🥹 detaylıya girdim hiçbir sorun yok umarım doğunca da olmaz Allahım evlatlarımızı korusun♥️
Ummu_gulsevinc Zumraninannesi06 25 haftalıgim iki hafta önce detaylı ultrason a gitmiştim şükür Rabbime bir sorunu yok bebeğimin olmayak anlamina da gelmiyor tabiki günlük bir paket içiyorum dediğiniz gibi vicdan azabı çekiyorum evet ama doktorumada söyledim hocam bırakamıyorum bildiğiniz sigarayı içmiyor yiyorum dedim azaltmaya çalış şuan bebeğinde sorun goremiyorum ama sonuç olarak senden besleniyor ve zarar görebilir dedi bunun bilincindeyim ama bırakamıyorum içmeyen içenin halinden anlamiyor gercekten
Zumraninannesi06 askbebek kız daha yeni görüyorum. İyi güzel herşeye normal denildi normalde özele giderken devlete gittim 5 dakika baktı şerefsizler bi ona takıldım. Ama genel olarak iyi herşey umarım doğunca da sorun olmaz