Asdfggff Zumraninannesi06 bende içiyordum ama ilk 4-5 ay içmedim tam gelişim döneminde olduğu için şu anda 3-4 tane içiyorum 40. Haftaya girdim tabii ki içmememiz lazım ama o dönemlerde keşke içmeseydiniz
Summerwine Zumraninannesi06 kimseye yargılamak tabikide haddimiz değil ama keşke bu sorunu çözmeden bebek yapmasaydiniz.Cunku bu ufak bir problem degil
Pinpirikanne gulin-35 kilo azligi var mi canm bu hamilelginde bnde 7 8 tane icym gunde 1hafta geride kilosu az dedi sigaraya baglym cok üzülüyorum 😔😔😔
Nurrss3434 Zumraninannesi06 bide bol bol uyumaya çalış anca uyuyunca akla gelmiyor dizi aç yatakta kendini başka şeylerle oyalan Allah’ın izni ile sağlıkla doğacak annesi💗
Zumraninannesi06 Nurrss3434 yaaa inşaAllah detaylıdan sonra mutlaka yazacağım sana burdan ♥️ Dua eder, dua beklerim bebis 🤲🏻♥️ Teşekkür ederim inşaAllah Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin
Nurrss3434 Zumraninannesi06 ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur çok pimpirikli insanlar gördüm herseye dikkat eden yine de çocuğunda problem yaşıyorlar Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın tabiki ama çokta endişeli olma başka şeyler düşün güzel şeyler haber bekliyor olacağım 🥰
cansualisa Zumraninannesi06 inş biran önce bırakırsınız kuzum Allah yardımcın olsun😍 bende İçiyordum öğrendiğim an kızım da da oğlum da da bıraktım geçen bir sinir patlaması yaşadım hemen aradım elim gitti kırdım attım dışarı attım kendimi
Dilosderler Zumraninannesi06 her sigaradan sonra yogurt yiyin. Bol bol yogurt tuketin mutlaka yararini goreceksiniz annem bizde hep ole yapmis bir sorunumuz olmamis arkadasm cok iciyordu ilk cocugu astim hastasi oldu ikincisinde bol yogurt yedi her sigaradan sonra 2.si saglikli masallah tesadufmu bilemem ama zararli bisey degil denenmeli bence
Adacan Dilosderler doktorum da tavsiye etmişti süt yada yoğurt ye nikotini temizler dedi ama onun musadesi 1 günde maksimum 3 dal 😁 hatta 1 sigarayı 1 süt temizler 2. Bardağı içersen gazdan kivranirsin dedi kaçış yolu yok yani 😁
suscarparimm Zumraninannesi06 Aaaaaaa HOMOLOSON BODO SOGORO MO OÇOYOSON BOBOĞONO HOÇ DOŞONMOYORMOSON 😒 milletin dediğine bakarsan işin içinden çıkamazsın canım herkesin derdi kendine bırakabilirsen tabiki çok iyi ama bırakamıyorsanda bu senin kötü anne veya düşüncesiz anne yapmaz bende içiyordum ama bıraktım kızımda hamileyken ağzıma sürmedim 4 aylıkken bırakabildim anca o zamana kadarda günde 10 tane içiyordum
mommyzx Zumraninannesi06 bende 1 buçuk günde 1 paket içiyordum ama bırakmayı başarabildim 1.5 aylıkken bıraktım Allah’a şükür çünkü onun için vicdan yapacağıma bırakırım daha iyi dedim sürekli düşünüyordum o beni daha çok yoruyordu bende bıraktım 😌
Zumraninannesi06 mommyzx hay maşaAllah darısı bizlere umarım. Detaylıya son 5 günüm kaldı. Şafak sayıyorum resmen 😔🤦🏻♀️
mommyzx Zumraninannesi06 inşallah canım darısı başına olsun ama içiyorsanda o kadar çok stres yapma yengem hep içti hamileliğinde şimdi yeğenim 1 yaşında maşallah bir şeyi yok🤲🏻
suscarparimm Zumraninannesi06 dizginlemeye çalış kuzucum bebeğini düşün bırakırsın inşallah bırkamasanda azaltmaya bak
Sennurklcc 34 haftalık hamileyim hiç bırakamadım detaylı falan hepsi iyiydi suanda da gayet sağlıklı sigara içtiğim için sürekli süt yoğurt gibi şeyler yedim günde 10 u buluyo bazen ❤️
Zumraninannesi06 Sennurklcc benimde hemen hemen öyle oluyor bazen paketi yiyorum oda çok nadir oluyor sıkıntıya strese göre değişiyor 😔 Allahım bana da şu detaylıya girince doktorun hiçbirşeyi yok sağlıklı bebeğimiz demesini nasip etsin😔 ağlayarak çıkarım ordan resmen 🥺