Ezgican- M_A ben 3 aylık süreci atlattıktan sonra ihtiyaç olacak herşeyi indirimde yakaladıkça hep almaya başladım ek gıdaya geçtiğinde gerekli olucak şeyleri dahi çok indirime girdiğini gördüğümde almaya çalıştım çünkü herşey hergün o kadar çok pahalanıyor ki mesela 2buçuğa aldığım bebek arabası şuan 6-7 bin tl olmuş. O yüzden benim nacizane bir fikrim gerçekten indirimde olduğunu bildiğiniz ve gerekli olacak şeyleri yavaş yavaşta olsa mutlaka almaya başlayın 🙂
nurcanqx Mrv_123_bg ben 36 da hazırladım yani geçen hafta beşiği falan da 34 de almıştık zaten set aldığım için bebek arabası falan hepsi içindeydi eğer uygun arıyorsanız trendyoldan set halinde alabilirsin 3200 lira beşiği araba puseti bebek arabası hastane çantası banyo takımı ve yürüteç set olarak satılıyor bende ondan aldım ve çok güzel iyi ki tek tek para vermemişim bu devirde herşey ateş pahası
Mrv_123_bg nurcanqx yaaa oyle gormedim ama bizim de digerleri tamam sadece besigimiz eksik. Teşekkür ederim fikir icin😊
Bayancorek M_A 23 de her şeyi hazırdı ama 33 de yıkadım, ütüledim. Şimdi 35 iz , çantayı bu hafta hazırlayacağım. Karar kıldığınız şeyleri alın bence , hem zaman geçtikçe haliniz kalmıyor sıcaktan hem de her geçen gün zam geliyor. 🙏🏼
sliya30 M_A daha bi zıbın almadım 21+3 deyim.. Ama eğitici oyuncaklar hep aldım 6.aydam sonra başlıycam bende
Pelinakcn M_A 32+4 teyim sadece hastane çantamı hazırlamak kaldı, odası falan çoktan hazır bebek arabasını 12.haftada almıştım
Aminenin_annesi M_A 35 haftalığım hersey hazir doğum sonrası içeceğim kompostoyu bile dün hazırladım 🤭
Tuba11 M_A kizimdayken ne olur ne olmaz diye çantamı 28 haftalıkken hazırlamıştım. Beşiğimizide doğumdan 1 hafta önce annem gelmişti o aldı. Doğumda 39 da oldu. Şimdi de daha 8 haftalık hamileyim çantamı yine kızımda olduğu gibi erken hazırlarim. Sağlıkla gelsinler yavrucaklar 🙏🥰
Pineapplee M_A ben de tam olarak 31 haftalık olduğumuz bugün eşyaları herseyi yıkanmış katlanmış olarak bitirdim odasi hazır artık 🙏🏻🙏🏻 Haftasonuna kadar da çantaları hazırlamayı düşünüyorum ☺️ Ama odayi iyiki bitirmişim artık halim kalmamış bugün farkettim 😂