Merveozr Kızlar göğüs pompası almak istiyorum elektrikli daha kullanışlı sanırım marka öneriniz var mı ? kullananlar yardımcı olabilir mi
Merveozr pediatrihemsiresi fiyat performans ürünü olabilir inşallah memnun kalırsınız bende çok kararsızım
turkeri-canan Aysh89 Bende weewell aldım henüz kullanmak nasip olmadı bakalım inşallah memnun kalırız 🌸
Merveozr mrs_elisah bu marka içinde yorumlar iyiydi fikir için teşekkür ederim, sağım yaparken acıma oluyor mu
mrs_elisah Merveozr benim hiç acıma ve yara olmadı. Her gün sağdım hatta 2 saatte bir sağıyordum. Ama gümüş kapakta kullandım onun etkisi olmuş olabilir. Mamajo tekli elektrikli usb göğüs pompası modelini kullandım ben.
Rduygu mrs_elisah gümüş kapak kullandığınız halde tedbir amaçlı göğüs ucu yara kremi sürdünüz mü acaba? 🙈
Merveozr mrs_elisah teşekkür ederimm , gümüş kapak ilk günden mi kullandınız doğumdan önce mi almalıyım
mrs_elisah Merveozr doğumdan 15 gün önce başladım canım kullanmaya. Günde 1 saat parka. Zaten yumuşatıyor farkediyorsun.
mrs_elisah Merveozr ben doğumdan 2 hafta önce günde 1 saat takmaya başladım. Doğumdan itibaren de sürekli taktım.