Kizlar ben de buraya bir gün doğum hikayemi yazacak mıyım diye çok merak ediyorum cok şükür yazmak nasip oldu Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.
Simdi gelelim hikayeme 29 temmuz gecesinde saat 10 gibi belimden ağrılar girmeye başladı yalancı sancılardir dedim çok umursamadım o gün sabaha kadar yattım. Sabah kalktım belimdeki ağrılar devam ediyor sonra kasiklarima girmeye başladı. 30 temmuz öğlen 12 gibi artık 10 dakikada bir düzenli sancılar giriyordu hastahane ortamını çok sevmediğim için evde biraz sanci çekip gitmek bana daha mantıklı geldi. Akşam 5 den sonra sancılar 5 dakikada bir gelmeye başladı. Saat 9 da da ayağa kalktım bir anda su bosaldi benden ama suyun rengi bildiğiniz yesildi apar topar hastahaneye gittik. Hemen ultrasondan bebegi kontrol ettiler sonra nstye bağladılar baktım doktorlar gelip gidiyor telaşlı telaşlı Bende ne olduğunu merak ediyorum. Telaslandim birden ne oluyor diyorum sürekli bir anda nstde bebegin kalp atışlarının düştüğünü gördük meğerse bebeğim kakasını yapmış benden gelen su o yüzden yeşil renkteymis beni apar topar hemen sezeryana aldilar. Genel anestezi ile kızımı 31 temmuz 00.28 de kucagima aldım şükürler olsun🙂 Ama bebeğim kakasını yemişti. Midesini yikadilar 3 saat kuvezde kaldı sonra yanıma geldi çok şükür. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın kızlar Allahim isteyen herkese nasip etsin.