Selam kızlar 35+3ten merhabalar.
Normalde çalışıyordum ama 32.hafta itibariyle çalışmak istemedim yol yoruyo sabah erken kalkmak falan istemiyorum diye. Bayramdan önce de biraz rahatsızdım diye raporluydum. Uzun zamandır evdeyim anlayacağınız. Bayram geçti annemler geldi bebeğin eşyalarını evin temizliğini falan halledelim diye, kaynım evlendi bu haftasonu da. Anlayacağınız 3-4 haftadır doğru düzgün oturduğumu bilmiyorum tabi beni yormamak için iş yaptırmıyolar aslında ama bazı şeyler sadece benim yapabileceğim şeyler dolabımı düzenlemek vs gibi.
Anlayacağınız çok yoruldum sıcaklar bi yandan geceleri bile Ankara cayır cayır yanıyor. Bi de normalde düzenmiş temizlikmiş çok umrumda olmazdı ama fark ettim ki değişmişim annem bir şeylerin yerini değiştiriyo istemsizce . Bir şey de diyemiyorum ama sinir oluyorum kendi anneme bile tahammül edemediğim zamanlar oluyo. Hamilelikten mi böyle oldu acaba, doğumdan sonra da yanımda duracak bir aksilik olmazsa ama lohusa psikolojisiyle onu kırıp üzmeye de korkuyorum. Kafam darlandı da öyle bi yazmak istedim, sizler nasılsınız nasıl geçiyo bu sıcak günlerde modunuz nasıl?