Appayipyip Appayipyip korkularınızı o kadar iyi anlıyorum ki ben kendim geçirdiğim süreci size anlatayım hemen kısaca ; 3 Ağustos doğum yaptım hemen girdi küveze , sepsist tanısı konulmuş. Açıklama olarak doğum anında su yutmuş , ciğerleri enfeksiyon kapmış bir nevi zatüre gibi dediler antibiyotik başladık dediler . 8 Ağustos da sarılık teşhisi konulduğu için küvez içinde ışık verdiler kaç gün sürdü bilmiyorum ama ikinci gittiğimde yoktu gözlerindeki bantlar. 12 Ağustos da kucağıma aldım sadece ten teması , 15 Ağustos ilk emzirmem , 16 Ağustos tekrar , 17 Ağustos da taburcu oldu. Bizim ağızdan boruyla değil burundan solunum desteği aldı. 10 Ağustos da çıkarttılar fanus ile başladılar 12 Ağustos da kendi kendine nefes alabiliyordu artık. Her bebek bir değil tedavi sürecine gösterdikleri uyum da bir olmayabilir ama ağızdan boru ile direkt ciğerlere oksijen veriyorlarsa yolunuz uzun olabilir. Canınızı sıkıp , moral bozmayın. Süreciniz umarım çok olumlu gider ve biran önce küçük savaşçınıza kavuşursunuz . Sütünüz çok önemli lütfen devamlı sağım yapın olabildiğince rahat ve stressiz olun ki sütünüz azalmasın , çoğalsın. Çünkü unutmayın küçük savaşçınızın size gelmesi için sütünüze ihtiyacı var. Özel hastanede doğum yaptım.