Mariaisa Maviss35 ilk bebeğimde çok yapamamıştım ama ikinci olmasına rağmen hevesim var 🙈🙈 yapacağım heryer süsleyeceğim Taktım kafaya☺️☺️
melegimsin2121 Bende çok heves ediyorum daha cinsiyet belli değil ama bakınmaya başladım fiyat aşırı pahalı alınacak gibi değil artık duruma göre ya yapmayı denerim yada ikinci el bakınırım ..
Mariaisa melegimsin2121 evet bazıları çok uçuk fiyatlar veriyor ama ben set olarak 275 tl buldum daha uygunu da yapıyorlar
melegimsin2121 Mariaisa çok valla alamam yani set olarak 100 TL olsa yine neyse üstü asar bi kapı süsü 90 100 TL diyorlar bilmem fiyatı çok abartıyorlar yapabilsek öyle çok bişey tutmaz ama onlar gibi olurmuş bilmiyorum
Ebrukaracoban Mariaisa organizasyon tutabilirsin balonlari, anne ve bebek yatagini suslettirmek icin bende oyle yapmayi dusunuyorum
Mariaisa Ebrukaracoban organizasyonlar çok uçuk fiyatlar söylüyor ben hangisiyle konuşsam ağzını 1000 dem aşağı açmadı
tugceee10 Pamugumgeliyor yaptir bence ya cok uygunmus foto da cekin hatira kalsin yine gelen giden olmasa da fotolarda guzel durur. Bence masa ustune yiyecek icecek biz kendimiz yapariz de onlari pastaneden al, cikolata falan, biraz daha indirip yaptir 👍😊
Ebrukaracoban Mariaisa ben yeni yaptirdim melek kanatli cok guzel 100 tl ye yaptirdim isterseniz sayfanin adini paylasbailirm sizinle 🤗
Ebrukaracoban Mariaisa @Bebek.sekerim.busraa Pleksileride bu sayfada yaptirdim , kapi susunude , tac ve terliklerimizide. Hepsinede bayildim cok guzel oldular
Rstasar Mariaisa facebook ta asilce ceyiz diye bir bayan var benim teyzemin kurs hocasi halk egitimde ,yaptigi isleri paylasiyor bakip referans gorebilirsin bende besik icini ona yaptirdim hemde uyguna yapiyor