hayallliiim Mehtapkz artış çok güzel canım Allah sağlıkla kucağını doldursun senin benim tüm isteyenlerin inşallah
Mehtapkz hayallliiim aminncanm Allah razi olsun canim benim ❤️🤲🤲 Dualarda olmak cok guzel bu duyguyu rabbim herkese yasatsin
Bfduam Minik1Civciv sen he yaptın beta çıktı mı? inş canim🤲 Benim 3.olacak olursa inş. Ilk ikisinde daha rahattı, zamanla rezerv sıkıntısı oluyor ondan zorlaştı sanırım işler.
Minik1Civciv Bfduam benimde pazar günü 39 salı günü 89 çıktı bende yarın vereceğim canım benim önceki kimyasal 2428 e kadar çıkıp düşmüştü korkuyorum vajinadan görünmüştü. On gün sonra gel dedi karından görünmedi kan verdim 2014 git gide düştü düşük yaptım kese gelişmemiş
Bfduam Motherbabys inş ama insan ister istemez umudu azalıyor, daha once kısa sürede olmuştu, nasip demek ki.
Bfduam Minik1Civciv 2400lete çok çıkmış bu kadar çıkmıyor di mi genelde? Inş hayırlı sonuçiarla gel hastaneden🤲
Mehtapkz Bfduam iste yumurta vardi ama gelismiordu istenilen boyuta kuzum ondan sonra glifor kullandim birde Qfolin die bir ilac kullandm oldu skur
vveraa Mehtapkz yaaaa çoook sevindim benim betamda öğrendiğimde böyleydi inşalllaah sağlıkla kucağına alırsın🌸🌸👼
Mehtapkz vveraa Allah’ım saglikla kavustrsn canm benim insallh benmkide saglikla ilerler cok tesekkur ederim ❤️
Mehtapkz Bfduam evet cnm glifor gelistiriyrmus folik asidin icinde Qenzim olanindan direk yumurta gelistrmesi icinmis Qenzim canm bir arastr
Bfduam Aycicegim6442 teşekkür ederim canım, ben kardeş düşünüyorum uzun ara verdik rezerv düşüklüğü var. 10 yıl sıkıntı neydi canım? Çok mutlu oldum adına hamd olsun ki sonuç alabilmişsin.