Usnac1995 Emedko aynıyız bende 66 ile kaldım 72 yim. Hem seviniyorum hemde bazen bakıyorum 1 kg düşük çıkıyorum tartıda bebek kilo almadı mı diyorum :)
Deletedmom7373700 Yagmurrr_ bol su , günlük yarım saat bile olsa yürüyüş, paketli ıvır zıvır gıdalardan uzak durmak, düzenli rutin bir beslenme ve 8 den sonra doktorumun önerisi ile bişey yiyip içmemek
Yagmurrr_ Deletedmom7373700 hareketsizlikten oldu hep ya yeni basladim yuruyus yapmaya falan ilk zamanlar riskli diye çok yuruyemiyodum bide covid geçirince eve tikandim sonra halsizlik kansizlik başladı gene çıkamadım yürüyüşe yeni yeni başladım işte bakalım
Deletedmom7373700 Yagmurrr_ geçmiş olsun canım. Yürümek çok etkili cidden. Bende ilk 3 ay pek bişey yapamadım. Halsizlik falan derken. Ama günlük yarım saat bile olsa çıkıp yürüyorum artık. Son haftalarda zaten çok kilo alınıyor diyor herkes. O yüzden olabildiğince az almak istiyorum. 68 de fazla bir kilo çünkü benim için
Itsmymom Benimde 23 haftalık ve 4 kilo aldım şuan 53 kiloyum hiç doğru düzgün dengeli beslenemiyorum yemek bile yemiyorum ama nasıl aldım bilmiyorum tüm değerlerim normal bebekte sağlıklı ama ben aç geziyorum resmen