Hicrancn Doktorum bana folibol diye bir folik asit yazdı ama çok iyi duyumlar almadım bu ilaç hakkında sağlık ocağı doktorum da folidoce kullan dedi direk bu ilaca geçiş yapsam sorun olur mu ?
Ahsenmom Hicrancn Folbiol kullandım ben çoğu insan da kullanıyor doktor zararı olsa vermezdi bence, ama içerik aynı zaten sorun olmaz değiştirmeniz
Lulemom Hicrancn bende folbiol kullandım doğumda yaptım bi sorun yaşamadık. Devletin tek karşıladığı folbiol. 2 doktorumda sorun olmaz aldırma söylenenlere pazarlama politikası dedi. 2010 dan önce başka marka yoktu tüm gebeler folbiol kullandı dedi.
haticenurrr Hicrancn ben gebelik öncesinden beri folidece kullanıyorum doktor vermedi kendim araştırıp baslamıstım bence sorun olmaz önemli olan takviyeyi almak
Justmom Folbiol kullanma canım önermiyor doktorlar yükleme doz olarak belirtiliyor diafol var güzel içerkli kullanabilirsin
durumom2022 İlk üç ay folidoce kullandım ben benim dr um onu tavsiye etmişti b12 olduğu için emilimi artırıyormuş değişebilirsiniz bencede sıkıntı olmaz Foliobol dozu yüksek biraz diye duymuştum bende