Kivircikgebe Kızlar 35. Haftamdayım devlet hastanesine gittiğim için hiç bilgim yok ne zaman pilates topuna başlıyoruz normal doğum çok istiyorum egzersiz yapmak istiyorum
DemirinAnnesiiii Kivircikgebe 36. Haftamdayım doktorum 32 den beri pilates topu ile hareket ve squat yapabilirsin dedi
Deletedmom7373700 Kivircikgebe geç bile kalmışsınız bence. Doktorunuz mesaide ettiyse başlayın. 22. Haftada sorduğumda doktorum başla demişti.
Kivircikgebe DemirinAnnesiiii başlamam da bi sakınca yok o zaman yanlış bir şey yapmak istemedim erken doğumu tetikler falan diye
Kivircikgebe DemirinAnnesiiii Deletedmom7373700 Senazeynep34 Peki perine masajı hakkında bileğiniz var mı kızlar başka yaptığınız bir şeyler var mı
Senazeynep34 Ben 25 TE basladim canım. Doktora sordum, bı şey olmaz başla dedi. Squat da yapıyorum bu arada. Elika TV var oradan izliyorum, yapıyorum.
Deletedmom7373700 Kivircikgebe bol yürüyüş yapıyorum ben en basından beri düzenli olarak. Bol su tüketiyorum. Plates yapıyorum. Özellikle kiloma dikkat ediyorum. Aşırı kilo ödemi de beraberinde getiriyor çünkü. Ve hangi doğum şekli olursa olsun insanı zorluyor ödem. Hareketli bir hayatım var. 1 ay kadar da yüzmeye gideceğim. Onun da etkisi var çünkü. Nefes egzersizleri de yapıyorum ki o an da doğru nasıl nefes alıp vereceğim nasıl ıkınmam gerek bilgim olsun.
Senazeynep34 Kivircikgebe perine masajini bilemiyorum. Ama çok duydum buradan. Onuda ilk önce öğrenip sonra doktora sormam lazim 😊
kelebek_17 Kivircikgebe 38. haftada pilates topu üzerinde hareketler yaptım. sanırım 2 ya da 3 gündü uzun uzun yaptım. squat la da destekledim. mesela tuvalete gitmek için kalktığımda ger seferinde squat yaptım. hiç açılmam yoktu o zamana kadar. 38+4 sabahı doğurdum.