atlasannesiiii benimmdunyamm bu kadar mı olur aynı zamanda dogurucaz sağlıkla alalım inşallah bebisleri çok heyecanlıyım yatip kalkıp haftaya kucağımda olacak bu sıralar diyorum sen nasıl hissediyorsun
benimmdunyamm Princessmom hahaa ben birşey demedim doktor kendi öyle seçti bende AA güzel tarihmis dedim
betullale benimmdunyamm ne kadar durursa okadar iyi diyor şimdi alsak küveze girse solunumdan dolayı busefer keske almasaydık deriz diyor ki. Dün gittiğimde kılosu 3.225 di sizinki kaç kg ?
Princessmom benimmdunyamm benm ikinci sezeryan tarihi için biraz geç oluyor ayın 8i 😁 ama doktor 2 gün daha bekleyelm kırmyalam seni dedi 😂
nbhtcni Benimde yarın sezeryan doğumum var. Bende çok heyecanlıyım, endişeliyim, bebeğimi çok merak ediyorum ama korkularım da var
Kardalen nbhtcni Bi sorun yoksa sizde sezeryan olmayın derim ben oldum şimdide sezeryan sonrası vajinal dogumu araştırıyorum.. zor Bi süreçtir ve ben kendimi kestirdiğim için çok pismanim
Ays_cskn benimmdunyamm Simdiden gozunuz aydin diyeyim bende zorunlu sezeryan olucam kismetse bir gun bende gun verildi yazabilcekmiyim acaba vakit gecmiyor 30+2 yiz daha☺☺
Ays_cskn benimmdunyamm insallah heyecanliyim simdiden her sezeryan gunumuzu aldik postu gördüğümde heyecan basiyor🥰