Beyzanurekici 1 şubatta bende kızımı sezeryan doğum yaptım şuan 8 haftalık hamileyim kendimi çok yalnız hissediyordum değilmişim ailem etrafım o kadar felaket seneryoları yazıyor nasıl yaptın ettin bakamıcaksın vs. Bakalım görücez
Ays_cskn Nazmiya oglum 1,5 yasinda 30 haftalik hamileyim sezeryanliyim arada dikis bolgem agriyor ama sıkıntı olmadi simdiye dek alisiyor insan zamanla simdi heyecanla bekliyoruz dogum surecini ☺☺☺
sedefyrs1101 Oğlum 7bucuk 8 aylıkken öğrendim bende sürpriz hamilelikti şuan zorluğu yok doğunca gorcez bakalm😅
canserko Nazmiya bende 9 aylık arayla hamile kaldım. 19 haftamdayım. Arasının kısalıgından dolayı bir problem yaşamadım hatta ilk hamileliğimden cok daha rahat geçiriyorum cook şükür .. henüz bende meraktayım nasıl olacak :))
Misafirannne Nazmiya benimde kızım yedi aylık ve bugün hamile olduğumu öğrendim.cok endişeliyim umarım herşey güzel olur
Izm123 Fatma0090 ne güzel sevindim adına. Ama doktorlsr en az 1.5 yıl ara öneriyorlar. Ve çok yakın arkadaşımda böyle yakın doğum yaptı baya acı çekti
Fatma0090 Izm123 evet en az 1.5sene ama bana 5ay sonra deneyebilirsin demişlerdi cok şükür iyiyiz suan Bi sorun olmazsa insallah