112268 Kızlar acaba sağlıklı beslenerek biraz dikkatli şekilde olunduğunda bebeğe ve kendi vucuduma zarar vermeden halsiz kalmadan kilo verebilir miyim sizce böyle bişey var mı gebelikte çok kilo aldım çünkü 66dan 74 oldum 20+4 um bu arada
Semra41 112268 neden olmasın ben dıyetısyenım sayesınde sımdıye kadar 5 kılo aldım(33. Haftadayım)bebısde gayet sağlıklı hatta ⅔ hafta önden gıdıyor🥰
Neseyakut 112268 gerçekten çok kilo almışsınız. Son aylarda asıl kilolar alınmaya başlanıyor zaten. Hamileliği takip eden diyetisyenler var. Maddi durumunuz müsait ise. Gitmenizi öneririm. Sağlıklı bir şekilde sürecinizi tamamlarlar. Diyetisyen kontrolünde az kilo alabilirsiniz
Nil- 112268 vermek yerine kilonuzu uzun süre korumaya çalışın tek alacağınız kilo bebeğinizin aldığı kilo olsun ben de sizin gibiydim şimdi yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek kilomu koruyorum
baby22_ 112268 merhaba 🌸 20. Haftadan sonra kilo vermek bebek gelişimini etkiler mi bilmiyorum ama ilk 4 ay hiç etkilemiyor. Bana doktorum söyledi ve doktorumun sağlıklı beslenme listesiyle ve bulantılar sağ olsun 9 kilo verdim. 4 gün sonra doğumum var. Hala başlangıç kilomun altındayım baya. Şimdi vermeseniz bile almamak için dikkat edebilirsiniz. Sağlıkla kavuşun
marnus Ben de 5 ayda 7kilo almışım . En azından gece ağza bir şeyler atmaları kestim iki gündür. Olabildiğince sağlıksız şeylerden uzak durmaya çalışcam. Hamilelik öncesi nasıl besleniyorsam öyle besleniyordum ama metabolizma düştüğü için aldım galiba
112268 marnus evet sanirim öyle oldu bende aynı şekilde gebelik öncesinde nasilsam öyle beslendim yine de aldım bu hafta itibariyle ekmeği bıraktım tamamen bıraktım çünkü başka türlü olmicak sanırım tatlıyı da azalticam bakalım verebilcem mı merakla bekliyorum 🤭 çok azmettim bir yetmiş olsam varya 🤣
Semra41 112268 kişiye özel liste çıkarıyor tamamen bana göre ılk önce kan tahlıllerı ıstıyor onlara göre listeler hazırlıyor ılla bunu tüketeceksin bunu tüketmeyeceksin dıye bı mantalıtesı yok çok memnunum onlıne de hızmet verıyor ısmı Dilara Turan Karayel ınstagramdan bı bakın ıstersenız☺️
112268 Neseyakut gitmeyi çok düşündüm ama uymam diye düşünüyorum kendimi tutamıyorum bir türlü doymuyorum ki ben diyetisyenin ara öğün dediği şey benim dişime bile gelmiyor en az dört tane ara öğünü üst üste yemem lazim 🤣🤭
Neseyakut 112268 o zaman 10 kilo almayı hedefleyin son 5 ayda . Kilo vermek yerine. Hem kendinizi strese sokmamış olursunuz.
112268 Neseyakut çok strese giriyorum gerçekten belki veremezsem bile bu saatten sonra dengeli kilo alımı yapmam lazım yoksa doksanla doğuma giderim vallahi Allah korusun
star3star 112268 saat 7 den sonra yemek yemezsen inan aşırı kilo alımı olmuyor.ben yemeğimi 6 gibi yiyip saat 9 dada süt kuruyemiiş yada meyve yiyip sabaha kadar bişey yemiyorum.ikiz gebeyim buarada iki aydıt ben kilo almıyorum bebeklerim alıyor maşallah🧿🤲🏻
112268 Semra41 canım ben başladım Dilara hanıma bugün yazıldım online olarak .nasıl oluyor görüntülü mu konuşuyorsunuz ne şekilde iletişim kuruyorsunuz
Semra41 112268 ben hamıle kalmadan önce başlamıştım yüzde yüz uygulamama rağmen evet zayıfladım hamılelık sürecinde ne ben kendımden ne de dılara hanım bnnden umıtlıydı ama başarılı bı sekılde ılerlıyorum o yüzden aslaa bırakmam onu bu zamana kadar zayıflayayım dıye ne Shake ler ne çaylar ıctım hepsı para tuzagı oldu
Semra41 112268 çünkü hamile değilken tam yapmıyordum 😜hamıle olduğumu duyunca eyvah tamam sımdı hamılelıgın arkasını sığınır hıc dıkkat etmez dıye düşünmüştü😁