Aminenin_annesi Rbtnc tam o haftada gitmedim ama 28+5 te 1400 gram 32+5 te 2200 gramdı 46 cm di kızım 🐣
kubra_510 Rbtnc 29 haftalığız 1566 gr olmuşuz doktor gayet normal dedi ama iyi mi sizcede kızlar sizde benim gibi büyümüyor diye düşünüyor musunuz 🥺
Ays_cskn Rbtnc 30+4 olduk en son 28+0dq gitmistim boy soylenmedi ama kilos 1211 gramdi simdi ne durumda bilmiyorum
Bebekomomm Bebeğim de gelişim geriliği var 1 ay geriden geliyor 30 haftalık 890gr boy 36 O kadar üzülüyorumki insallh doğuma kadar toparlar
Rbtnc Bebekomomm canm bnaa Dr vitamin içip ve meyveyi yersen boyu. Ve kilosu daha çok artar dedi inşallah düzelir
kubra_510 Bebekomomm inşallah bol bol süt iç vitamin yapacak şeyler ye kuruyemiş meyve falan korkma toparlar inşallah
Rbtnc Rbtnc izobellaaa-_- ay 2300 yzcaktım 2800 olmuş 🙈 hayıslıı umarım öyledir ama yanlış yazmışım 😂😂😂
Aminenin_annesi Rbtnc haftasıyla uyumlu seninki de benimkininin haftasina gelince öyle olur🤗 benimkinin kafası sadece biraz büyük 😁
Bebekomomm kubra_510 hepsini yiyorum anneden bebeğe giden kordon kanı yavaşmış bebek yeterince beslenemiyomuş insallh hersey iyi olur
Rbtnc Bebekomomm ozamn doğduktan sonra alır kilo cnm sıkma canını sonuçta sağlıklı olsun zayıf olsun hepsi aynı olmaz ki