cgl1364 Merhaba kızlar ben bugün 5+4 oldum ama öyle aman aman belirtiler yok göğüs hassasiyetti dışında kasıklarda ara ara yokluyor sizde de öyle mi oldu cuma günü kontrolüm var inşallah keseyi görürüz🙏🏻
limoncicegim2 cgl1364 bende bugün 5+6 oldum keseyi çoktan gördük bebeğin kalp atışını bile az duyabildik şükürler olsun daırısı başınıza 🥰
haticenurrr cgl1364 bende 6+0 ım aynı sekilde belirti yok keseyi gördük icin rahat olsun canım illa belirti olacak diye bir sey yok herkesinki farklı oluyor🥰
cgl1364 limoncicegim2 geçen cumartesi gittim de kontrole doktor vajinal ultrasondan bakmak isteyince çekindim açıkçası şuan belirtiler nasll canım sende ?
limoncicegim2 cgl1364 banada ordan bakıyor küçük olduğu için hatta bugün kalbini çok az duyduk haftaya netleşir dedi ☺️ Belirtilerimi hiç sorma odaya girerken kasık ağrımdan ağlıyordum doktor normal olduğunu rahimin büyüdüğünü söyledi göğsüme zaten dokunamıyorum ağrıyor
cgl1364 limoncicegim2 canım göğüslerimde anormal bir sızı var zaten dokunamıyorum sadece bir kere kimyasal gebelik geçirince ister istemez tedirgin oluyorm bir de sarı akıntı çok geliyor sen de de oldu mu ?