_gmzenur_ 12 haftalık hamileyim kızçeler 2 gün önce kontrolüm vardı ama sağolsun bebeğim bacaklarını açmadı ne yaparsak yapalım doktorum ilk kız ihtimali var dedi sonra bir çıkıntı gördüm erkeğe de dönebilir dedi kafam karıştı🤦🏼♀️ Sizce cinsiyetimiz ne❓
Arzu_uu _gmzenur_ 12 de pek oluşmadığı İçin demiştir bende de 12 de kıza benzıyor dendi 15 haftada erkek denildi
girl_boy_annesi _gmzenur_ canım 10 . Haftada erkek olma ihtimali var diyen doktor mu kıza benziyor dedi
_gmzenur_ Arzu_uu Bacak arası kapalıydı kuzum açmadı inat etti 😂 haftaya tekrar kontrolüm var bu sefer ne diyecek bakalım 🤔
Arzu_uu _gmzenur_ vişne suyu iç ben hep öyle yapıyorum girmeden yarım saat önce çok güzel açıp gösteriyor çok hareketli oluyor sende bi dene istersen hayırlısı olur hakkında inşallah ❤️
_mom97 Hanife47 Amin Allah once saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ben de kizim olsun cok istiyorum, tesekkur ederim🌺
_gmzenur_ girl_boy_annesi Bende çok merak ediyorum vallaha 😂😂 öğrenince haber veririm canım haftaya çarşamba gideceğim işte bakalım gösterecek mi 🤷🏼♀️
_gmzenur_ girl_boy_annesi İlk kız olabilir mi desem dedi sonra videodan çektim resimdeki çıkıntıları görünce şurda yumruya benzer şeyler var dedi erkeğe dönüşebilir mi dedi sonra kararsızım dedi 😂😂
girl_boy_annesi _gmzenur_ 10. Haftada nubu dikti ama nubu inmiş Adım adım anneye attın mı bu resimleri canım