tazecikannee  Kızlar hamile iyim ama pruloton iğne yaptıktan sonra testimi yaptım onunla alakası var mı bende tüp bebeğe gidiyorum transfer sonrası 7. Gün dayanamayıp yaptım inşallah doğru sonuçtur
Beyza038 tazecikannee merhaba bende geçen hafta aynı bu şekilde öğrendim dün de keseyi gördük inşallah sende hamilesindir.
Donesss tazecikannee cnm benm dört günde gnolef ile yumrtlarm 11 12 olms saliya kdr yine kullanacgm sizce iyimi doktor çok güzel dedi saliya kdr 17 olrmu acabaa
Rozmari tazecikannee merhaba teste göre öyle görünüyor kan testi verin isterseniz inş tutmuştur hayırlı uğurlu olsun 🥰
minnos6 tazecikannee ins vardır cnm benim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin seni üzmek iicn degil fakat benim kuzenim transfer yapti doktor 11 gun kesinlikle test yapmiosun verdigimz ilaclardan dolayi pozitif cikar demişti ins senin vardır ama kan ver daha dogru sonuc alırsın
tazecikannee Kızlar doktoruma sordum iğne testi etkilemez ama gününü bekle dedi dualara ihtiyacım var inşallah tutunur 😍
Donesss tazecikannee yaaa insllh hamilesindrr teste bakılırsa oylesnnn bizlerde senden gzl haberleri bekliyors
Elayvzz tazecikannee inşallah Allahım sana da nasip eder sağlıklı hayırlı evlat Allah kucağını doldursun
Tr2603 Donesss ben ilk gonal f kullandığımda 75 lik kullandım yeteri kadar büyümedi sonraki hafta 100 lük kullandım 17 küsür cm olmuştu yumurtam çatlatma iğnesini de yaptık bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun
Elayvzz tazecikannee erken test yapmışsın canım iğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyor pozitif o yüzden olmuş olabilir ama inşalh Allahım senin de kucağını doldurur