eslemesila 1S3MANNE kuranda geçen isimler ve dini isimleri netten araştırıp anlamlarinida okuyarak karar verebilirsiniz ben rüyamda Ahmet ismini gördüm onu koyucam anlamı yerde ve gökte övülen demek
eslemesila 1S3MANNE Muhammed Emin Salih Zülküf Zekeriya İlyas yusuf yunus İbrahim İsmail yakup Hamza hasan Hüseyin ali Ömer Osman Ebubekir bunlar hepsi geçiyor daha çok var ama aklıma bunlar geldi
minisinannesiiii 1S3MANNE Selim benim oğlumun ismi Yiğit selim gerçekten çok akıllı bi çocuk kendi çocuğum diye demiyorum herkes diyo bunu zaten babasi aklı selim olsun diye koydu Kuran da da geciyomuş
1S3MANNE eslemesila baktm aslında isimlere burda sorma amacım acaba benm görmedigim ama kulağa hoş gelen değişik bir isim daha varmıdır diye☺️
eslemesila Bilhayalacz üst yorumu okumadınız herhalde kuranda geçen ve dini isimler diye başladım o benim ikinci yorumum
Aminenin_annesi minisinannesiiii ben de cok beğeniyorum bu ismi kızım olucak ama oğlum olursa düşündüğüm bir isim 🤗
eslemesila minisinannesiiii ben çok istiyordum yavuz Selim koymayı ama nasip değilmiş Adıyla büyüsün inşallah
minikmucizemmmmmmm 1S3MANNE bir arkadaşım oğlunun adını Elyasa koymuştu çok şaşırmıştım ama anlamı güzelmiş rüyasında görüp hocalara danismis öyle koymuş
Obirgebe 1S3MANNE hamza talha ahmet enes ensar yasir yusuf 🥰 bizimki Ahmet Yasir olacak Allah’ın izniyle