kubraertug ceydaayhannn7 evet 2.çizgi var yeni sanırım hayırlı olsun ama bence bekleyin çok erken kan verip kimsayal mı şüphesinde kalmayın cuma günü de test yapın daha koyu çıkar zaten o zaman kan verin bence ben öyle yapardım 🌼
ilaylayy ceydaayhannn7 bende de bu şekilde çıktı ve 10 haftalık hamileyim şuan hemen bi kan testine git bence daha emin olursun canım
ceydaayhannn7 kubraertug regli olmama 1 gün kaldı peki normal mi sizce o yüzden erken gebelik testi yaptım ama oda böyle çıktı
Benimennembirmelek ceydaayhannn7 normal cnm ben gecikmemin birinci günü yapmıştım aynı bu şekildeydi bı kaç gün sonra bidaha yaptım net çıktı sende öyle yap
kubraertug ceydaayhannn7 normal değil gebelik görünüyor zaten ben adetimin geciktiği 3.gün yapmıştım koyuydu siz daha gecikme olamdan yaptığınız için silik çıkmış yarın yapın daha net çıkacaktır olmasa çıkmaz zaten
Deletedmom_85 Kız yeni katılmışsın fotoğraf yüklemeyi falan nerden biliyorsun :) bende gördüm çizgiyi bu arada
Deletedmom_85 ceydaayhannn7 mantıklı :) bazı telefonlar da sorun var ordan da yükleyemiyor ds onun için dedim. İlk denemeniz mi canım? Rabb’im gönlüne göre versin
Papiiii ceydaayhannn7 yani ne desem bilmem pek umutlandirmaksa istemem ama umudunu kirmakda isdemem adetden 2 gun once yaptgimsa bundan daha goze gorunue sekilde bariz2ci cizgi olmasina ragmen doktora gidip kan verdgmde hamile degildim.O yuzden test ixin en dogru zaman adet gecikmesinsen 1 hafta sonrasi
mrvsrcn ceydaayhannn7 canım reglinin geçmesini bekle ve kan ver bende bundan daha belirgin çıktı reglime 4-5 gün kala iki ay üst üste birinde betam 2,9 çıktı günümden 3 gün önce regl oldum, diğerinde 5,3 çıktı iki hafta gecikmeli regl oldum
Mehtapkz ceydaayhannn7 sanirim bu test comfort days deilmi cnm bende ilk bole ogrendim sabah bu cizgiyle sonra aksama dogru artimed kaset test aldm yaptim ve kaset teste daha net cikti istersen bide aksmaa dogru onu dene canm
ceydaayhannn7 Mehtapkz evet comfort days ikinci testi de yaptım oda aynı bu şekilde silik çıktı. Akşam da kaset testle deneyeyim o zaman 😊
Sibelcvn ceydaayhannn7 erken gebelik testi bu ben bunda yaptığımda net çıktı küçük olan testlerde yaptığımda böyle silik çıkmıştı kan vermeye gittiğimde 3-4 haftalık demişti doktor küçüktü yAni seninde öyle olabilir inşallah güzel sonuçlar alırsın😊