Mehtapkz Tugcelb ayy kuzum ne guzel insallh bnmde saglikla ilerler sende saglikla kavusursunn canm benm ❤️❤️
180720 Mehtapkz bebiş ben son adet tarihine bakarsak tam 1 ayda öğrendim bebeği ama 6+2ye kadar bekledim öyle gittim hemen gördüm
busenurrslmn Ben adetimden 2 gün önce verdim kanı değerlerim 94 tü şuan adetim 6 gün geçti bugün kontrol amaçlı kan verdim umarim bebeğimi yarın görebilirim 🙏
vveraa Mehtapkz kaç haftalıksın kuzum regl tarihine göre karından gözükmezse vajinal gözükür büyük ihtimalle. Benim daha çok küçük 7+4 yarın kontrolümüz var 🤩
Mehtapkz vveraa benmde dhaa yeni canm bu cumartesi degil bidaki hafta cumartesiye aldm randevu betam bole giderse o zamanki tarihte 5000 canm ozaman gozkurmu acaba suan 189
Papatyam38 Aliyeyildiz Hayır 6. Haftada sadece keseyi gördük 7. Haftada vajinal ultrasonla bebeği ve kalp atışını duyduk
Papatyam38 Aliyeyildiz inşallah bazen 8. Haftayı bile bulabiliyo bebeğin görünmesi siz kalbinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun inşallah minik mucizenizde kendini fazla saklamadan gösterir inşallah kendisini 🤲🌸
vveraa Mehtapkz 3000 sonrası kese gözüküyor diye duymuştum ama son regl tarihine göre bakarlar ben hamile olduğumu öğrendiğimde 3 haftalık hamileydim bayram tatili git gel derken 5 haftalıktı anca gidebildim